2777
2789
عنوان

کلپوره برای عفونت

16882 بازدید | 29 پست

سلام دوستان.من عفونت واژن دارم هم باکتریایی هم قارچی.مامانم گیر داده میگه باید داخل جوشونده کلپوره(مریم گلی یا نخودی) بشینی😑هر چی میگم فایده نداره گوش نمیکنه.شما تا حالا استفاده کردین؟چیزی میدونین از اینکه واقعا تاثیر داره یا نه؟

هعی..چی بگم..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سرکه و جوش شیرین بریز تو آب بشین توش آب رو آتیش

ببخشید گلم ترشح پنیری رو هم خوب میکنه؟

هرکی امضام رو دید اگه دلش خواست یه صلوات برا درس شدن کارمون بفرسته🙏ممنون💚💚💚 ای سبب‌ساز اسباب و ای گشاینده درها، بگشای برای ما درها را و آسان گردان بر ما حساب را و آسان کن بر ما عقاب [سختی‌ها] را، خداوندا اگر روزی من و روزی عیالم در آسمان است پس فرودش آور و اگر در زمین است پس خارجش گردان و اگر در زمین و در جای دوری است نزدیکش گردان و اگر نزدیک است آسانش گردان و اگر آسان است پس زیادش گردان و اگر زیاد است پس جاودانه‌اش گردان و اگر جاودانه است پس پاکیزه‌اش گردان و اگر پاک است پس برای من در آن برکت قرار ده و اگر موجود نیست موجودش گردان، با وجودبخشی خود و یکتایی خود که همانا بر هر چیزی توانایی و اگر در دستان خلق شرور توست  آن را از دستش بگیر و آن را به من منتقل کن هر جا که باشم و مرا به‌سوی آن منتقل نکن آنجا که آن هست
فقط عنبر نسا دود بده عالیهههه چن بار دود بده کامل خوب میشی

ببخشید گلم برای ترشح پنیری هم خوبه،؟چطور دود میدیدن؟

هرکی امضام رو دید اگه دلش خواست یه صلوات برا درس شدن کارمون بفرسته🙏ممنون💚💚💚 ای سبب‌ساز اسباب و ای گشاینده درها، بگشای برای ما درها را و آسان گردان بر ما حساب را و آسان کن بر ما عقاب [سختی‌ها] را، خداوندا اگر روزی من و روزی عیالم در آسمان است پس فرودش آور و اگر در زمین است پس خارجش گردان و اگر در زمین و در جای دوری است نزدیکش گردان و اگر نزدیک است آسانش گردان و اگر آسان است پس زیادش گردان و اگر زیاد است پس جاودانه‌اش گردان و اگر جاودانه است پس پاکیزه‌اش گردان و اگر پاک است پس برای من در آن برکت قرار ده و اگر موجود نیست موجودش گردان، با وجودبخشی خود و یکتایی خود که همانا بر هر چیزی توانایی و اگر در دستان خلق شرور توست  آن را از دستش بگیر و آن را به من منتقل کن هر جا که باشم و مرا به‌سوی آن منتقل نکن آنجا که آن هست

عزیزم معذرت میخوام علایم رو اگه خواستی بگو تا راهنمایی کنم.من درباره عفونت خیلی تحقیق کردم.ترشحات زرد و بدبو یعنی عفونت باکتریایی،ترشحات سفید پنیرکی و خارش دار یعنی عفونت قارچی.الان کدوم علایم رو داری؟

لااااایک نکن مهربون... یه روز یه نفر وارد زندگیم میشه که خیلی پاک و زلال مثل آب چشمه. تا حالا شنیدی صدای چشمه رو ؟ کنار دریا، قدم زدی؟ نسیم خنک رو توی گرما ، حس کردی؟ توی هوای سرد، شیر گرم خوردی؟ به شبای برفی زمستون، نگاه کردی؟ اهنگ مورد علاقت،که اسمشو نمیدونستی، پیدا کردی؟ امیدوارم یه روز برفی، یه نفر بیاد ، در خونه رو بزنه، بگه من اومدم، و اونقدرررر محکم بغلم کنه که تکه های شکسته ی قلبم، سر جاش قرار بگیره.حس کنم خودمو پیدا کردم . یه نفر که جبران می کنه تمام سالها و روزایی که از دیگران تمنای محبت داشتم. یه نفر که معجزه زیبای الهی از طرف خدای مهربونم باشه ، یه فرشته ی نجات که وقتی می خوابه،خواب رو از چشمام میگیره و محو نگاه قشنگش میشم.حرف که میزنه، بهترین شنونده میشم.وقتی به حرفام گوش میده، قشنگترین حرفا رو میگم. و وقتی کنارم نیست، منتظر اومدنش میشم.دلم میخواد باشی تا زندگی کنم و هر لحظه بگم : خدایا شکرت ، من عاشق زندگی هستم
عزیزم معذرت میخوام علایم رو اگه خواستی بگو تا راهنمایی کنم.من درباره عفونت خیلی تحقیق کردم.ترشحات زر ...

ترشحات سفید و زرد و خاکستری دارم.خیلی هم بدبو.سوزش و خارش هم دارم😢دارو هم خیلی مصرف کردم خیلیم رعایت میکنم ولی فایده نداره🙁

هعی..چی بگم..
ترشحات سفید و زرد و خاکستری دارم.خیلی هم بدبو.سوزش و خارش هم دارم😢دارو هم خیلی مصرف کردم خیلیم رعای ...

عزیزم این پمادها رو بصورت سطحی(بیرونی) استفاده کن.

اول ،ی هفته،صبح و شب،پماد موضعی کلوتریمازول بصورت سطحی بزن و اب بخور.لباس زیر نخی.شلوار تنگ نپوش.مواد معطر ممنوع.

اگه خوب شدی ک بهتر،اگه خوب نشدی،برای درمان عفونت باکتریایی،ی هفته،صبح و شب،بصورت سطحی،پماد واژینال تریپل سولفا استفاده کن.حتما خوب میشی،تضمین میکنم.

لااااایک نکن مهربون... یه روز یه نفر وارد زندگیم میشه که خیلی پاک و زلال مثل آب چشمه. تا حالا شنیدی صدای چشمه رو ؟ کنار دریا، قدم زدی؟ نسیم خنک رو توی گرما ، حس کردی؟ توی هوای سرد، شیر گرم خوردی؟ به شبای برفی زمستون، نگاه کردی؟ اهنگ مورد علاقت،که اسمشو نمیدونستی، پیدا کردی؟ امیدوارم یه روز برفی، یه نفر بیاد ، در خونه رو بزنه، بگه من اومدم، و اونقدرررر محکم بغلم کنه که تکه های شکسته ی قلبم، سر جاش قرار بگیره.حس کنم خودمو پیدا کردم . یه نفر که جبران می کنه تمام سالها و روزایی که از دیگران تمنای محبت داشتم. یه نفر که معجزه زیبای الهی از طرف خدای مهربونم باشه ، یه فرشته ی نجات که وقتی می خوابه،خواب رو از چشمام میگیره و محو نگاه قشنگش میشم.حرف که میزنه، بهترین شنونده میشم.وقتی به حرفام گوش میده، قشنگترین حرفا رو میگم. و وقتی کنارم نیست، منتظر اومدنش میشم.دلم میخواد باشی تا زندگی کنم و هر لحظه بگم : خدایا شکرت ، من عاشق زندگی هستم

برای درمان خارش و قرمزی،پماد چشمی ویتامین آ عالیه.

پس از درمان،لبنیات،اب ب مقدار کافی،ویتامین سی بخور.

لباس زیر نخی و گشاد.شیرینی نخور.

2810