2777
2789
عنوان

مامانايي كه ني ني نميذاره بخابين بياين اينجا

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 44 پست

پسر منم دو ماهست همین الان درگیرشم😪

هر روز از ساعت ۱ونیم تا ۴.۵ همش دلدرد داره هی چرت میزنه پامیشه همش رو پامه

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترم خوب بود خوابش یکی دوبار بیدار میشد نمیدونم چی شده هی بیدار میشه گریه میکنه شیر میدم دو تا مک م ...

شاید وجود خودت رو میخواد 

روزایی که دخترم پیشش نباشم یا زیاد درگیر کار باشم 

تا صبح بهم میچسبه

بچه منم۶-۷ ماهشه کلا شبا بیداره کلافم کرده.امشب بیرون بودم از بس گریه مکرد و شیر نمیخورد ی خانمی فک کرد بچه یکی دیگه هس و دزدیدمش با بدبختی قانعش کردم ک بچه خودمه😂

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
2805
عزیزم دخترمنم تادوماهگی تاصبح نمیخوابیدهلاک خواب بودم اماازدوماه به بعدشب  ساعت دوازده میخوابه ...

واي خوشبحالت

چرا نميخابيد؟؟

كوچك رويايي من دنيا اگر خودش را بكشد نميتواند به عشق من به تو شك بكند.تمام بودنت را حس ميكنم 
شاید وجود خودت رو میخواد  روزایی که دخترم پیشش نباشم یا زیاد درگیر کار باشم  تا صبح بهم ...

چیز خاصی تغییر  نکرده مثل قبل کنارم میخوابه.. روز هم پیشش هستم.. دیگه تنها حدسم براردندون هست.. 

خدا جونم همیشه توکلم بر توست😍 شکر به خاطر همه چیز😍
عزیزم دخترمنم تادوماهگی تاصبح نمیخوابیدهلاک خواب بودم اماازدوماه به بعدشب  ساعت دوازده میخوابه ...

وای کاش برا منم اینجوری شه الان دو ماه و ۱۷ روزشه

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 

شما برا دلدردش چی میدین؟.من هیچی نمیدم هرچی دادم فرقی ندیدم دیگه بیخیال شدم

خانمامن دخترما بردم ۶۰روزگی بردم پیش دکترقریشی،قزوین برای کولیکش بهش قطره پدی لاکت وگرایپ واتر،داد گفت سه قطره پدی لاکت وپنج قطره گرایپ واترقاطی کن بهش بده ازاون به بعدنفخ ش ازبین رفت خوابش تنظیم شد

Eshgham  
2810