2777
2789

مامان بابام که همیشه تحویلم میگیرن،خانواده شوهرمم بی احترامی نمیکنن،خوبیم باهم،مشکلی نداریم

❤❤اگر به دنبال موفقیت نروید خودش به دنبال شما نخواهد آمد❤❤تاریخ شروع:98/4/1......قد:176.....وزن اول:75.600..........وزن فعلی:70/850                 هدف اول:70🔒تاپیک لاغری خانومای 85کیلویی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مادر شوهر خوبشم به درد نمیخوره بیکاریا، خدا مادرتونم رحمت کنه

عزیزم عکس پروفایلت خیلی قشنگه

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
بله فوت شدن

عزیزم خدا رحمتشون کنه

مادرشوهرمو دودستی تقدیمت میکنم

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
2805
الهی این مادرشوهرا نسلشون با عینه دایناسورا منقرض شه

بقران من عروسِ بدی نبودم هرچی گفته لال شدم 

اونوخ میگه پسر برا چی میاری

فردا زن بگیره بیفته دستِ یه خدا نشناس

ای بابا ما که از عروس خیری ندیدیم

حالا من تک عروسم جلو روم اینو میگه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
بقران من عروسِ بدی نبودم هرچی گفته لال شدم  اونوخ میگه پسر برا چی میاری فردا زن بگیره بیفته د ...

من دهن سرویس میکنم

جرات نداره جلو روم چیزی بگه

آی خودشو می خوره

هرچقدر بتونم تیکه می پرونم و بی احترامی تا می توانم بهش میکنم

آخه خیلی بی لیاقت و نمک نشناسه لیاقت رفتار غیر از اینونداره

کلا نه در مورد من کلا نمک نشناسه

منم قشنگ قهوه ایش میکنم جراتم نداره حرف بزنه شوهرمم میگه هرطور راحتین من دخالت نمیکنم