2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون نمیخوان قبول کنن اشتباه میکنن.بعد چپو راستم میان اینجا تاپیک خیانت میزنن

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
همین آیه حجاب اگه نگاه کنید نوشته ب زنان مومن بگو که ... اگه اشتباه نکنم احزاب۵۹و۳۱نور چند نفر از ...

مؤمن یعنی کسی که به خدا ایمان داره 

مؤمن عربی با مؤمن فارسی فرق داره

اتفاقا تو عربی درجه مسلمان بالاتره چون معنیش میشه در برابر خدا تسلیم شده

خدایا من چشمامو میبندم🙈تو هفته هامو ببر بالا😘😘😘😘
من نمیدونم اگه قرار نیس یه مرد با دیدن یه زن ترگل ورگل تحریک بشه پس با دیدن چی قراره تحریک بشه؟  ...

😁 دقیقا اصلا غریزه رو نادیده میگیرن خب بابا اون لامصب طبیعتش اینه با دیدن ی سری چیزا قیام کنه خو حالا همینا اگه خیانت کنه شوهرشون میان میگن اره زنه فلان جور میگرده و...تازه عکسشم میذارن ک من سرترم یا اون پ ب ظاهر ربط داره دیگه مخالفا لطفا ریپلای نکنید حوصله بحث ندارم

من ریخته ام در رگ تو شیره جان💚هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💚این همنفسی چ حس و حالی دارد💚در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤❤
و همين طور خانم ها با ديدن آقايون

بله دروغ چرا 

یه خانومی که شوهرش قد و هیکلی نداره 

واقعا با دیدن یه مرد هیکلی که لباسای تنگ پوشیده خوب چه حالی میشه؟  شاید تحریک جنسی نشه اما قطعا مقایسه میکنه که مقایسه عامل اضمحلال خانوادست

مؤمن یعنی کسی که به خدا ایمان داره  مؤمن عربی با مؤمن فارسی فرق داره اتفاقا تو عربی درجه مسلم ...

من از آیات قرآن حرف میزنم نه تفسیر فارسیش(ک مفسرش مردها هستند)

درجه مسلمان بالاتره؟  

سوره حجرات آیه ۱۴رو پس بخون تا بفهمی اشتباه حرف میزنی

اینم بگم من با تحقیق کردن مسلمان شدم  ن چون والدینم مسلمان باشم  منم مسلمان باشم اسلام ژن نیست که بهت ارث برسه ومرتبه ایمان مومن بودن خیلی سخت تره بنظرم چون خود من تا حالا هرچقدر تلاش کردم بهش نرسیدم  

من از آیات قرآن حرف میزنم نه تفسیر فارسیش(ک مفسرش مردها هستند)  درجه مسلمان بالاتره؟   &n ...

عزیزمن هرزبانی ترجمه داره مومن یعنی کسی که ایمان اورده 

مسلم یعنی کسی که تسلیم است برو از هرکی نمیخوای بپرس

چه ربطی به زن و مرد داره اخه

حجاب دوس نداری نداشته باش اما قانون خدا تغییر نمیکنه هرجورم مسلمان شده باشی قرآن همونه 

اوناییم که شناسنامه ای مسلمان هستن سعادت داشتن از پاکی بدنیااومدن چرا مسلمان شناسنامه ای رو بد جلو میدید؟ 

من از آیات قرآن حرف میزنم نه تفسیر فارسیش(ک مفسرش مردها هستند)  درجه مسلمان بالاتره؟   &n ...

متأسفانه نظر شما اصلا مهم نیس چون قرآن و سنت پیامبر چهارچوب خاص خودشو داره از تسمان به زمین اومده رسیدن و نرسیدن منو شما هم تا ثیری در معنا و مفهموم و حقانیتش نداره