2777
2789
ye zekri az sheykh bahei hast ke shabe jome roo 41 daneye gandom mikhoni mirizi roo boome khoone sheykh gofte har kasi hajat nagereft man ra lanat konad vaghean aliye
خداوندا من پی اون وعده ی تو اومدم که گفتی بخوان مرا اجابت می کنم تو را. من خواندم تورا حالا دیگه نوبت توست به قولت عمل کنی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

tahmine joon zekresh too ketabe darookhooneye manavi neveshteye reza jahed hastesh
خداوندا من پی اون وعده ی تو اومدم که گفتی بخوان مرا اجابت می کنم تو را. من خواندم تورا حالا دیگه نوبت توست به قولت عمل کنی
در سوره یس هفت �مبین� وجود دارد؛ به هر مبین که رسیدی این دعا را 3مرتبه بخوان:

�بسم الله الرحمن الرحیم، سبحان المنفّس عن کل مدیون، سبحان المفرج عن کل محزون، سبحان الناصر عن کل مظلوم، سبحان المخلص عن کل مسجون، سبحان من جعل خزائنه بین الکاف و النون، سبحان انما امره اذا اراد شیئاً ان یقول له کن فیکون، سبحان الذی بیده ملکوت کل شی و الیه ترجعون.
بچه ها یکی از دوستام یه مشکل بزرگ داره به نظرتون با این ختم ها مشکلش حل میشه البته خوب نماز نمیخونه یعنی فایده هم داره؟؟/
به سلامتی اون زنی که، نه "منتظر" میمونه کسی خوشبختش کنه،
نه "اجازه" میده کسی بدبختش کنه.....
بیشتر ببینید
عزیزم قبلا میخوند
الان به خاطر این مشکلش نمیخونه
اگه این مشکلش حل بشه دوباره میشه همون دوست قبلیم شایدم بهتر
یعنی ختم تاثیری نداره بدون نماز؟؟
اگه نداره نگم بخونه تا اوضاع از اینی که هست بدتر نشه!!!!!!!!!!!
به سلامتی اون زنی که، نه "منتظر" میمونه کسی خوشبختش کنه،
نه "اجازه" میده کسی بدبختش کنه.....
بیشتر ببینید
من خودم با یه استاد علم کلام صحبت کردم

ایشون گفتن هر دعا و سوره ای موکل های خاص خودش رو داره

و نباید اینا رو با هم برداشت

چون تداخل ایجاد میشه

و به شکل اصرار بی منطق میشه

باید اگه هر ختمی رو میخواید به نوبت بردارید

البته امید داشته باشید که با اولی حاجت روا میشید