قبلا یه تاپیک زده بودم راجبش ولی شاید خیلیاتون ندیده باشین تاپیکمو....میخوام منتشر کنم تا بلکه از دعاهاتون فیض ببرم.....خوب که شدین دعا یادتون نره.....
من تنبلی تخمدان شدید داشتم پنج سال بود با دارو پریودام منظم میشد اگه دارو نمیخوردم تموم روزای سال و خونریزی داشتم که اصطلاحا میگن لکه بینی اما درواقع یه پریودی بود برا خودش😀😀....خیلی راهارو رفتم خیلی روشارو امتحان کردم تااینکه عقد کردم وبه شوهرم نگفتم این مشکل و دارم تصمیم گرفتم تا عروسیم خوب بشم.....
شنیده بودم گیاه افنان معجزه میکنه اما اعتقاد زیادی نداشتم تو نت هم مطالعه کردم دیدم قرص ویتاگنوس وپیازدرمانی هست.....
تو تاپیک قبلیم فراموش کردم بگم قرص ویتامین Dهم مصرف کردم هر دوهفته یدونه...چون ازمایش داده بودم وویتامین دی بدنم کم بود وکمبود ویتامین دی هم باعث اختلال هورمون و درنتیجه اختلال تو رحم میشه اینم امتحان کردم و جواب داد.....
پیاز درمانی نحوه مصرفش و اینکه از کدوم نوع پیاز ها بجوشونی استفاده کنی دستورش تو نت هست سرچ کنین انجام بدین ولی من بیشتر از یک دو دوره استفاده نکردم چون پرولاکتین ومیبره بالا وباعث نازایی میشه خودش،بعد گیاه افنان رو از عطاری گرفتم هرروز از روز پنجم پریود ناشتا و هنگام خواب یک لیوان مثل چایی دم میکردم میذاشتم بیست دقیقه دم میکشید وچون بسییییار تلخه میذاشتم ملایم میشد دماغمو میگرفتم سر میکشیدم حالا بعد دودوره افنان وگذاشتم کنار وویتاگنوس میخورم(صبح وشب چه روزای پریودی چه روزای پاکی میخورم)......از هرکدوم یک الی دودوره مصرف میکنم و بعدی رو تست میکنم، هیچوقت باهم همه رو مصرف نکردم چون ممکنه تداخل داشته باشن وهمه چی بدتر بشه
و نکته مهم تر اینکه از وقتی داروهای گیاهی رو شروع کردم مصرف داروی شیمیایی رو قطع کردم چون بسیار مضره مصرف داروهای گیاهی و شیمیایی در کنارهم......
و الان خدارو شکر بعد از پنج سال پریودام عین ساعت منظم و دقیق شده و آماده بارداری هستم.....ایشالا قسمت شما😘😘
دعا یادتون نره