سلام بچه ها من هنوز نمیدونم مامان شدم یا نه بی بی چکم یک خط کمرنگ بود البته بگم من باید تا 21 صبر کنم چون اون موقع پریود میشم که اگر انشالله نشدم یعنی مننم مامان شدم تمام نشونه های مادر شدن و دارم یعنی زیر دلم سمت چپ درد میکنه البته از هم دادم که بتام 10.8 بود که بچه ها ی اینجا میگفتن احتمال نود درصد باردارم منم نه که خیلی ذوق دارم گفتم بیام و اولین نفری باشم که تاپیک نی نی ها متولد بهمن و درست کنم که ایشالله نی نی خودم هم بهمنی بشهههههههههههههه وای خدا همه منتظر ها رو حاجت روا کن بچه ها بیایید زودتر بگید که مامان شدید ها
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دوستان از این وبلاگ هم دیدن کنید لباسهای کودک و نوزاد از مارکهای معتبر (مادر کر ،کارترز ، د بنها مز ،....)با مناسبترین قیمت . http://babyclothesshop.blogfa.com
سلام خانوما من هم نی نیم بهمنیه الان تو هفته 12 هستم و خیلی خیلی خوشحالم که دوستایی پیدا کردم که مثل من دارند این راه رو طی می کنند آخه به نظر من خیلی سخته در عین حال که شیرینه البته من خودم هم متولد 29 بهمن هستم و سونو تاریخ 28 بهمن رو برای زایمان داده