2777
2789
عنوان

نی نی های متولد فروردین 92

| مشاهده متن کامل بحث + 89301 بازدید | 4103 پست
راستی مامانا اگه من الان اسم پسرم رو عوض کنم دیر نیست اسمش ژیار میخوام تغییر بدم به آدرین آخه از لحاظ خاطراتی مثل فیلم واینطور چیزا میگم توی همه ی فیلم هاش با ژیار صداش کردیم خواهش میکنم نظر بدین حتی درمورد اسم خودش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزیزم نظردادی مریم جون به خاطر فیلم های که ازش گرفتیم باژیار صراش کردیم میگم اطرافیان یار میگیرن خواهرجاریم اسمشو عوص کرر حالا همه سارا صراش میکن تازه شاید 24 سالش باشه بازم مرسی عزیزم
سلام ،چه سوت و کوره واقعا! دلم گرفت. من فکر کردم بعد از دو هفته بیام همه میگن الی جون کجا بودی!؟ رژین چه عجب؟ ما شالله به پسرت، من که هنوزم با کارن موافقترم!! از اول هم با ژیار حال نمی کردم! یاد " ژیار گل" خبرنگار بی بی سی می افتم ، ولی عجیبه که بعد از این همه وقت هنوز اسمش برات عادی نشده ،به نظرم اگه می خوای عوض کنی زودتر این کارو بکن و هی دل دل نکن و خیال خودت. رو راحت کن دوستای جدید خوش اومدین، یه زمانی اینجا خیلی فعال بود! به هر حال باشید منم هستم تازگیها حرف زدن هانا خیلی خوب شده ، اسم خودش رو سوال کنی میگه و صبح تا شب هم در حال صدا کردن هلیاست!اکثر کلمات رو نصفه نیمه میگه و تکرار می کنه، شیطونی هم که تا دلتون بخواد
سلام به همه ماماناى گل. خوبین؟ من خیلى میام سر میزنم ولى میبینم کسى چیزى ننوشته میرم. آدم دلش میگیره. روژین جون من کارن و آدرین هردورو خیلى دوست دارم. و با الى جون موافقم که اگه میخواى تغییر بدى زودتر اینکارو انجام بده. الى جون ماشاالله به هانا خانوم باهوش که انقدر خوب حرف میزنه. کیاشا همچنان هم تصمیم به راه افتادن نداره. :( البته از نظر دکتر ٣ ماه دیگه وقت داره یعنى تا ١٨ ماهگى. حرف هم چند کلمه میزنه. ولى روزبروز حرف زدنش داره پیشرفت میکنه. وقتى یه دستش رو میگیرم راه میاد باهام ولى زود خسته میشه. ١٢ تا دندون داره و ٢ تا هم داره درمیاد.
مادر شدن زیباترین حس دنیاست
سلام به همه ی مامانای گل الی جون چطوری؟ گل دخترات خوبن؟ امیدوارم هم مامانشون همو دوتا ناز نازت خوی باشن الی جان راستش من خودم هم از اسم ژیار خوشم نمیومد فقط از یک نظر میپسندم اونم چون یه اسم کردی هست ولی من همچنان دوست دارم اسمشو عوض کنم.خوب عزیزم ژیار گل هم کرده حتی بعضی ها به ژیار میگفتن ژیار گل مرس عزیزم نظر دادی
2810