2777
2789
عنوان

نی نی های متولد فروردین 92

| مشاهده متن کامل بحث + 89301 بازدید | 4103 پست
مامی پرنسا منم دخترم میبرم حموم و یه خورده آب بازی میکنه هم شیر خوردنش و خوابش بیشتر میشه اهنگ که میزارم نانای کردنش خیلی بامزه هست موقع که از خونه کسی میخوایم بریم براشون بوس میفرسته و بای بای میکنه نماز هم میخونه خیلی قشنگ و بامزه قران و صدان موذن زاده رو خیلی دوست داره و به رهبر میگه آقا و بوس براش میفرسته و حرفاش گوش میده آگهی بازرگانی هم دوست داره مخصوصا تبلیغ پرسیل رو پارک میبرمش تاب بازی میکنه تاب تاب میگه
سلام امیدوارم همتون خوب باشین . رزا حالش خوب نیست . از من بیماری عفونت چشم رو گرفته . اصلا حال و روز خوبی نداریم . کمابیش پست هاتون رو خوندم . خوش حالم که تقریبا تو تاپیک اکثرا نی نی ها با هوشن . رزا هم رومون رو سفید کرده . کلمات رو قشنگ می فهمه و خیلی چیزا رو میگه بوس میکنه بغل میکنه کامل راه میره و گاهی هم یه کوچولو میدوه وقتی از حموم می آرمش و لخته. بهش میگیم هاپو چی میگه میگه هاپ هاپ و پیشی چی میگه میو . براش دعا کنید دارم میبرمش دکتر مهرنیا تو تخت طاووس . امیدوارم زود خوب شه . خیلی گریه میکنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستی الی جان کم حرف زدن دخترت فکر کنم به خاطر اینه که مغز کوچولوش مثل کامپیوتر داره داده ها رو سیو میکنه و مطمئن باش یه روز مثل بلبل حرف میزنه و تو متحیر میمونی. با توجه به این که همه چیز رو متوجه میشه.مامانم میگه بعضیا اینطوری ان . خود من همین طوری بودم.
سلام الهی ، نبینم باربی تاپیکمون مریض شده باشه، ایشالا چیز مهمی نیست و زود خوب میشه شهرزاد جونم نگران نباش دوستم. الهام جون من تو کتاب رفتار با کودکان یک ساله خوندم که، زبان درک مطلب کودک با سرعت بیشتری نسبت به زبان بیان مطلب پیشرفت می کند و او بیش از آنچه که می تواند بر زبان بیاورد قادر به درک مطالب است. همین فاصله بین میزان درک مطالب و میزان توانایی درصحبت کردن ، اغلب موجب خشم و عصبانیت شدید کودک می شود. او میداند چه می خواهد ولی نمی تواند برای ابرازخواسته اش کلمه ها را اذا و یا جمله بسازد. و این امر در کودکان یک ساله ایی که نمی توانند صحبت کنند امری عادی است. کودکان با سرعتهای متفاوت صحبت کردن را می آموزند، ولی بین تمامی آنها نقاط عطف شاخصی وجود دارد، مثلا در فاصله بین اولین و دومین جشن تولد ، او به تدریج 50 کلمه یا بیشتر را بر زبان جاری میکند... بچه ها کسی نمی خواد به این خواهش من جواب بده ....(یه قرار بزاریم تا نی نیا با هم بازی کنن)....
خدایا بدون نوازش دستهای تو میان دستان زندگی مچاله می شویم.....نوازشت را از ما نگیر.
مرسی دوستای خوبم بابت حرفای خوب و اطلاعاتی که گذاشتین ، واقعا خوشحال میشم وقتی میام اینجا می بینم مطلب گذاشتین شری جون ،عفونت چشم اصلا نگرانی نداره با یه قطره خوب میشه ، خودتو ناراحت نکن زهرا جان ،من پایه هستم یه روز همدیگرو ببینیم ، من یکشنبه و سه شنبه صبح می تونم بیام امروز یه چند دقیقه ای از هانا غافل شدم ،دیدم صداش در نمیاد ، رفتم دیدم از نردبون تخت هلیا بالا رفته ، قشنگ نشسته رو تخت ،داره کتاب ورق می زنه!!! باور کنید فکم هنوز اویزونه!!!
الهام جون خیلی ممنون از اینکه قبول میکنی پس واسه هفته دیگه یه قرار بزاریم .... دیگه کی می تونه بیاد؟ لطفا سعی خودتون بکنید تا همدیگرو ببینیم...
خدایا بدون نوازش دستهای تو میان دستان زندگی مچاله می شویم.....نوازشت را از ما نگیر.
بچه ها ، هانا نشسته بود رو لبه مبل ، محکم از پشت سر خورد زمین!! دارم دق می کنم،! بیهوش نشد ،استفراغ هم نکرد ولی تایم خوابش بود ،چند دقیقه بعدش خوابید، دعا کنین چیزیش نشه ، به شما نگم به کی بگم
الهی ، الهام جون درکت میکنم، یادت میاد پرنسا هم یه بار از رو مبلا با سر خورده بود زمین، ایشالا که هیچی نشده عزیزم نگران نباش.
مرسی شرک جون، خدا رو شکر خوب خوبه به نظر من که دندون با فاصله تو بچگی اصلا مهم نیست ، اکثرا هم با در اومدن بقیه دندونا درست میشه ، دندونای بچه دوستم هم با فاصله در میاد ،مال هانا هم تا حدودی با فاصله اس ، می خوای ببریش ارتودنسی مثلا؟! خوب دکتر چی کارش کنه؟ بی خیال بابا البته به نظر من!
ممنون الی جون خدا رو شکر که دخمل گلت خوبه دختر من با هیج کدوم از اسباب بازی هاش بازی نمیکنه یه کم توپ بازی بلده شوت بزنه ولی با عروسک اصلا دستش مثل تفنگ میگیره طرف باباش میگه دودو باباش میگه آخ ذوق میکنه دخمل دالی هم بازی میکنه بابش میگه شیما دخترت خوبی دخترم میگه هه هه صدای به به و هاپو رو هم بلده بهش بگم هاپو چی میگه میگه هاپ هاپ اینا سرگرمی و بازی هاشه شما هم از بازی بچه هات بگین چه چیزایی یادشون میدین چه اسباب بازی براشون میخرین
شرک جون پرنسا م با هیچ کدوم از اسباب بازیهاش بازی نمی کرد یکی از دوستام گفت معمولا بچه ها نمی دونن چه جوری باید با اسباب بازیهاشون بازی کنن یه بار خودت بشین و حسابی با اسباب بازیهاش بازی کن البته با حضور خودش، من این کارو کردم واقعا دیدم چقد تاثیر داشت، پرنسا تو عروسکا فقط عاشق کلاه قرمزیه و هر جا میره با خودش میکشونه البته چند وقتیه از سرش افتاده و کمتر بهش توجه میکنه، همینطورم با کره ی هوش خیلی بازی میکنه وقتی موفق میشه برا خودش دست میزنه.
2810