2777
2789
عنوان

نی نی های متولد فروردین 92

| مشاهده متن کامل بحث + 89301 بازدید | 4103 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شری جون ،چه خوب که یه سری اینجا زدی ، دیگه کم کم داشتم نگرانت می شدم ! راستش دلم گرفت که نوشتی این روزها خیلی حوصله نداری ، ولی خوب روزهای غمبار و دلگیر برای همه امون هست و جزء جدایی ناپذیر زندگی ، امیدوارم بعد از این دلگیریها ، شادیهای فراوان ، در پیش رو باشه . به قول معروف " این نیز بگذرد... " به هر حال اگر فکر می کنی کاری از دستم بر میاد ، من در خدمتم ، رزای عزیز رو ببوس .
سلام به همه. الى مهربونم یک دنیا ممنونم ازت که سوالاى هممون رو انقدر کامل و با حوصله جواب میدى. من که یه عالمه از راهنماییات استفاده میکنم. شهرزاد جون امیدوارم روزهایى که پیش رو دارى پر از شادى باشه. من کم سر میزنم بخاطر اینه که خونه جدیدى که اومدیم اینترنت همراه اول آنتن نمیده و هروقت بیرون باشم و وقت کنم میتونم این صفحه رو باز کنم. ولى بهرحال همتون رو خیلى دوست دارم و همیشه یادتون هستم. کیاشا آب، بابا، ددر، رفت، گل اینا رو با معنى میگه. بقیه چیزا از جمله ماما، کفش و ... رو بعضى وقتا بموقع استفاده میکنه.
مادر شدن زیباترین حس دنیاست
مرسی مارین جون از لطفت هانا همه چیز رو با اشاره می فهمونه و به نظرم کمتر از نی نی های شما حرف می زنه ! ولی خیلی چیزها رو متوجه میشه ،خیلی وقته که اجزای بدنش رو نشون میده ،چشم و دماغ و دهن وزبون و مو وگوش و دست وپا . واقعا خیلی وقتا شاخ در میارم از چیزایی که بلده و من نمی دونم ،مثلا امروز داشتم به هلیا می گفتم عینک شنات کجاست ،زود بیارش ،دیر شده و واقعا نمی دونستم کجاست ،دیدم هانا برام اورد !! یا هلی یه گوشی پزشکی اسباب بازی داره ،اون روز همینجوری به هانا گفتم صدای قلبتو گوش کن ،دیدم صاف گوشی گذاشت رو سینه اش و فشار داد و صدای تاپ تاپ گوشی رو در اورد( گوشی رو وقتی فشار میدی صدای قلب میده) ولی حرف زدنش تعریفی نداره و اون روز مادر شوهرم داشت می گفت شوهرش کلی داره غصه می خوره که چرا بچه حرف نمی زنه؟! من که به نظرم نرمال بود ولی حالا می بینم نی نی های شما خیلی بهتر حرف می زنن! ولی می دونم حالا حالاها جا داره و هنوز دیر نیست
الى جون بنظر من که هانا جون خیلى باهوشه یعنى از تعریفایى که میکنى میگم. ماشاالله بهش. کیاشا با اشاره میتونه بفهمونه چى میخواد. ولى خیلى حرف نمیزنه. کلا بیشتر اوقات ساکته. راه هم نمیره. مادر شوهر من میگه پسرش یعنى همسر بنده ٩ ماهگى هم کامل راه میرفته هم کامل حرف میزده. فکر کنم نابغه بوده من تا حالا خبر نداشتم. :)))) با این حساب دیر راه و حرف افتادن کیاشا به کسى نرفته جز مادرش که بنده باشم. :) نمیدونم چه حکمتیه که قیافه بچه و هیکل و همه چیش به باباش رفته فقط دیر بودن کاراش به من رفته. خدا کنه پس فردا من مادرشوهر شدم یادم نره بچه ام نابغه نبوده و تا این سن نه راه میرفته نه حرف میزده.
مادر شدن زیباترین حس دنیاست
سلام،الی جون ماشالای هانا جون باشه خیلی باهوشه،فرنام هموسایل رو میشناسه و میاره برامون ولی نه به این شفافیت،مارین جان این چیزا بعد یک سال برا من که دیگه طبیعیه فرنام هم رنگ پوست و با هوشی و خوش غذا بودنش به باباش رفته و خدا میدونه چیش به من رفته جلوم که نمیگن! الهی قربون مادر شوهر شدنت برم فکر کن ماها هم مادر شوهر میشیم! شهرزاد جون امیدوارم هر چی باعث دلگیریت شده زود تر به حالت نرمال برگرده.من که دیگه به این احساس عادت کردم و تقریبا فقط،به خاطر فرنام سر حالم! مشکلات از زندگی ما نمیخوان برن انگار بهشون اینجا خوش گذشته! برام دعا کنین بچه ها، خیلی دوستون دارم.میام پست ها رو میخونم ولی راستشو بخواین حوصله نوشتن ندارم
مرسی مریم و ریوفه عزیزم ،واقعا !! ؟؟ ذوق کردم از دخترم تعریف کردین ،اخه از نظر علمی ثابت شده اس که بچه هایی که زودتر حرف می زنن با هوشترن ،البته عکسش درست نیست ،همون طوری که گفتم هانا هم حرف زدنش زیاد خوب نیست وبه همه چی می گه : دا ! هر چی هم ازش سوال کنی جواب میده :نه ! البته با اشاره کله اش درست جواب میده !!! ولی کلا می گه نه! من که مادر شوهر نمیشم ولی تو رو خدا پسراتون رو ضد زن تربیت نکنین! البته می دونم که شما ماهید ،شوخی کردم ریوفه جون ، دنیا رو سخت بگیری ،سخت میشه ،به نظر من فقط باید تو لحظه زندگی کرد ، یه مریض دارم که هر وقت ویزیتش می کنم تا چند ساعت حالم گرفته اس ،جریانش رو سر فرصت براتون می گم ، ولی با دیدن این اتفاقات ناگوار که هر لحظه ممکنه برای خودمون یا اطرافیانمون پیش بیاد باید قدر هر لحظه رو بدونیم و از چیزهای خوبی که داریم لذت ببریم هیچکس فردا رو برامون تضمین نکرده که همین دلخوشیها رو هم داشته باشیم!! دوستون دارم ،فعلا بای
سلام الی جون مهم اینکه که دخملت همه چیز رو میفهمه دختر من هم میفهمه مثلا بهش میگم شیما کلاهت بذار توی کشوی کمدت دقیقا همین کار رو میکنه یا وقتی دستمال بدم دستش ازش بخوام روی کابینت بکشه همین کارو میکنه و خیلی کارای دیگه ولی هیچ کدوم از این کلمه ها رو نمیتونه بگه برای من مهم که درکش از محیط خوبه تا سه هم بلده بشماره اعضای بدنش رو نشون میده حتی النگوهاش و گوشواره هاشو نشون میده جدیدا دستش میزاره روی دماغش میگه هیس هیس یه چیزی رو در مورد دخترم متوجه شدم اینکه خیلی از کارارو بهش یاد ندادیم ولی بلده مثلا اخم کردن برای حرف زدن بچه ها من فکر کنم خیلی زود که نگران بشیم راستی دخمل من کلمه نه رو هم میگه بهش میگم شیما شیر میخوای میگه نه و به به میخوای میگه نه بقیه هم بیاین از نی نی هاتون بگین
سلام دوستای گلم من شاید نتونم پست بزارم ولی این تاپیک با دوست جونا جزءی از زندگیم شده، هر روز باید پستاتون رو بخونم، کلی واسه کار نی نی ها هم ذوق میکنم... پرنسا طبق معمول شیطونه اونم فراوون، مثل کوزت عاشق اینه یه دستمال برداره و همه جارو گردگیری کنه، چند روزی خونه مامانم که بودیم هر روز پرنسا رو میذاشتیم تو یه وان که تو حیاط بود آب بازی کنه، بعد که می آوردمش خونه تا 2 ساعت می خوابید ، برا همین تصمیم گرفتم وان خورشو که پلاستیکیه بزارم تو تراس و هر روز ببرمش آب بازی، جدیدا هر بلندی رو میبینه میره روش وایمیسه و ناناس میکنه ، آب بازی رو یه جوری میگه که کاملا متوجه میشی که منظورش چیه، به همه خاله و مامان بزرگاش میگه ماما، تازگی میگه دردر بای بای، عاشق باباییشه، چندتا کلمه رو اولشونو میگه مثله شیر و میگه شی، سیب و میگه سی، ماهی رو میگه ما، موز و میگه ماس، ولی وسایل و خوب نمی شناسه جز کنترل و گوشی تلفن و نی نی هاش رو، دیشب رفته بودیم تولد نی نی دختر عموم که پرنسا کلی نانای کردو سرمون و گرم خودش کرد، ببخشید خیلی حرف زدم
خدایا بدون نوازش دستهای تو میان دستان زندگی مچاله می شویم.....نوازشت را از ما نگیر.
2810