2777
2789
عنوان

نی نی های متولد فروردین 92

| مشاهده متن کامل بحث + 89301 بازدید | 4103 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من واکسن هانا رو زدم ، خدارو شکر هیچ مشکلی نداشت و خیلی راحت گذشت کارای جدید هانا تو سال جدید: دیگه تقریبا کامل راه میره ، چند تا کلمه با معنی میگه ، چند تا دستور ساده رو اجرا می کنه و تقریبا کامل منظورشو با اشاره میگه !
اسم ...... سن ...... اسم نی نی ...... تاریخ تولد نی نی ......شهر یا کشور........شغل عاطفه..... 28.........ثنا..........................1392/01/29.............اصفهان..............کارمند
میدانی از کجای زندگی بیشتر خسته ام؟ آنجایی که وسط خنده هام بغض میکنم...
مارین جون ،کیاشا خوبه ، اوضاع رو به راهه؟ دوستای خوب ، گاهی یه سری بزنید اینجا و از خودتون و کوچولوها خبری بدید! من که مراحل تکاملی هانا رو فقط اینجا ثبت کردم! و گاهی که یادم میره مثلا کی اولین دندون رو در اورده ،میام از اینجا پیدا می کنم! واقعا دیگه من اخر مامانهای باذوقم !! مامان ثنا جون ،خوش اومدی ، امیدوارم روزگار به کامتون باشه و اینجا بیشتر ببینیمت
فدای شما الهام جونم، نه خدا رو شکر خیلی اذیت نمی شم، ولی پرنسا دوباره سرما خورده و همش بی قراری میکنه، هانا و هلیا جون خوبن؟
خدایا بدون نوازش دستهای تو میان دستان زندگی مچاله می شویم.....نوازشت را از ما نگیر.
سلام . خوبین مامانا ؟ خوش حالم که میام میبینم از نی نی ها میگین . ممنون الی جان که هنوز میایی و اینجا رو زنده نگه میداری.هزار ماشالله به هانا جون. ایشالله که همیشه سربلندت کنه. رزا هم خوبه . بعد از تولدش بردمش پایش الان 8 کیلئه با 88 سانت قد . پایش گفت خوبه اما خودم دوست داشتم یه کم وزن بیشتر میگرفت اما اسهال و استفراغش هم مزید بر علت بود نذاشت بچم جون بگیره الان وقتی صداش میکنی جواب میده و میگه هوم .منم چون میخوام بله گفتن رو یاد بگیره بلافاصله میگم بله . می ایسته و با کمک راه میاد . فقط همون دو تا دندون پائین رو داره . بابا و مامان وآب رو میگه حتی وقتی تشنه میشه قشنگ آب رو میگه . البته ددر . نه نه و اینا رو هم میگه اما بابا و ماما و آب رو با مفهومش درک میکنه . در میزنه یعنی قشنگ دستش رو مشت میکنه و مثل زنای گنده میکوبه به در.ترس رو هم یاد گرفته اما فرار نمیکنه مثلا از صدای جاروبرقی می ترسه اما با احتیاط میاد جلو ببینه چیه . شما هم بیاین بگین منتظرم
سلام به همه منم 2-3 بار پست گذاشتم البته با گوشی و اینترنت همراه اول الان که با ADSL اومدم نیست! تولد همه بچه ها مبارک،چه تولد خوشگلی داشت رزا خانوم ،ماشالا به قدش،فرنام برا واکسن که بردمش وزنش 11/900 بود ولی قدش گفتن 70! وزنش با وزنی که 1-2 ماه پیش دکترش گرفت مطابقت میکرد ولی دکترش اون موقع قدش رو گفت 74! حالا یا بهداشت اشتباه کرده یا فرنام آب رفته
سلام جیگراااا خوبید نی نی گوگولیاتون خوبند تولد همشون مبارک منم واکسن کیان رو با 16 روز تاخیر زدم بخاطر تب اسهالی که داشت و بد هم عفونت چشمش بچه ام دو دوره انتی بیوتک خورد تا خوب شد به خاطره همین نتونستم تولد درست حسابیم برشبگیرم فقطبا خانواده خودم دور هم مع شدیم که خداروشکرکیان رو فرم بود و حسابی با اهنگ رقصید وشعر تولد رو به زبون خودش خوند میگفت تااااتااااا خخخخخخ حسابی شیطون شده و با کمک حتی یک انگشت راه میره و بدون کمک چند دقیقه میاسته اما راه نمیره هنوز هر موقع میخواد خودشو لوس کنه و چیزی و میخواد ما بهش نمیدیم سوزناک گریه میکنه و مامان و بابا میگه به اب میگه به به و موقع گرسنگیش یه بند میگه به به عاشق توپ بازیه رستی فقط دوتا دندونم داره اینم گزارش ماااااااااا زهرا جونم خداروشکر زیاد اذیت نیستی پرنسای نازمو ببوس
سلام دوستای گلم، به قول شهرزاد جون میام اینجا پستای جدید میبینم کلی روحیه ام عوض میشه، بچه‌ها جونم خیلی ممنون که درکم میکنید، فکر میکردم دیگه نمیتونم به پرنسس برسم و باهاش بازی کنم، ولی شنبه که بردم دکترش گفت خیلی عالیه وزنش شده 600، 8. و قدشم 77، راه رفتن که چی بگم از دیوار راستم بالا میره باور کنید از مسافرت که برگشتیم دیدیم پاشو میزاره رو دستگیره کشوها و بالا میره شاخام داشت در میومد، با اسباب بازی به هیچ وجه میونه نداره مگر اینکه جدید باشه و فقط تا وقتی از کارش سردر بیاره، عاشق ورق زدن کتابه، یه روز که اذان میگفت یه دفعه بلند شد و دیدیم زیر لب یه چیزی میگه و چند تا از حالتای نمازو انجام میده، بابا میگه ولی مامان اصلا، خیلی واضح میگه آب بده(آ بده)، آبه، به به، در در، جوجو، نانای، رستی رءوفه جون فکر نکنم قدش کم بشه احتمالا یه کدوم اشتباه کردن تو وزن فرنام جون.
خدایا بدون نوازش دستهای تو میان دستان زندگی مچاله می شویم.....نوازشت را از ما نگیر.