2777
2789
عنوان

نی نی های متولد فروردین 92

| مشاهده متن کامل بحث + 89301 بازدید | 4103 پست
منم سلام میگم به همه مامانای گل این تاپیک بچه ها مرسی از خوشامد گوییتون این وروجک نمیذاره سوالامو بپرسم بذار یکیشو بپرسم
کی نینی خودشو کامل کامل نگه میداره ؟ البته اینم بگم خودشو خیلی خوب نگه میداره ولی کامل کامل نه طبیعیه ؟ یکشنبه باید ببرم واسه واکسن 4 ماهگیش میترسم دعا کنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خدارو شکر که کیان جون حالش خوبه . خدا شاهده فقط روزای اول که روزه بودم یک ساعت مونده به افطار شیرم کم میشد ولی الان اینقد شیرم زیاد شده وقتی کارن از این سینم شیر میخوره از اون یکی سینم شیر میریزه باید همه روزه برم دوش بگیرم .عزیزم سحر که میشه بیشتر میوه و چای میخورم دیگه فرداش مشکلی ندارم . بخدا در طول زندگیم تا به حال روزه امسال برام راحت نبوده اینقد برام راحته اصلا احساس نمیکنم که روزم کارنم که هیچ مشکلی نداره
سلام نسیم جون به نوبت هرکدام از سوال هات رو که بلد بودم جواب میدم از پایین شروع میکنم .1هیچ مشکلی نداره نی نی شیر بالا بیاره نینی منم این طوریه تو یه کتابی خوندم نوشته بود بزار بچه هرطوری که دوست داره شیر شو بالا بیاره ولی عزیزم وقتی بغلش میکنی شکمش رو فشار نده باعث میشه شیر شو بالا بیاره 2عزیزم باید باهاش تمرین کنی من باکارن تمرین کردم الان خودش دست دراز میکنه اجسام رو میگره زیاد نگران نباش
نسیم جون یاسمین من 15 فرودین به دنیا اومده یعنی 5 روز دیگه 4 ماهش پر میشه و میره تو 5 ماه.
یک ماهی هست که یاسمین خودش به شکم می خوابه ولی برعکسش رو نمیتونه . برای اینکه اشیا رو بگیره با اسباب بازی های صدا دار مثل جغجغه باهاش تمرین کن.
این نیز بگذرد..............