2777
2789
عنوان

نی نی های متولد فروردین 92

| مشاهده متن کامل بحث + 89301 بازدید | 4103 پست
خدارو شکر روژین جان اینا همش از برکت ماه رمضونه عزیزم
نسیم جون اخر هشت ماه بودی عزیزم منم مثه تو اخر هفته 35 بودم 2روز مونده بود وارد ماه نه بشم کیان هم گردنش رو وقتی قبراق باشه سفت میگیره و همه جا رو با کنجکاوی نگاه میکنه ولی وقتی بیحوصله باشه همش گردنش میفته یکی از دوستام میگفت تا شش ماهگی دیگه کاملا سفت میشه
کیانم هنوز بعضی اوقات که اروغش رو نگرفته باشم شیرش را برمیگردونه مثلا دیشب غر میزد من فکر کردم گرسنه است زوری میخواستم شیر بخوره که شیرش را برگردوند و بعد اروم شد و بقیه شیرش را خورد و خوابید نگران نباش
کیان دیگه اشیا رو کامل میگیره و سریع توی دهنش میکنه بهش دندونی دادم خوشش اومد ولی خوب اگه اسباب بازیش سنگین باشه زود ول میکنه ولی پیشبندش یا ملافه که رویش پهن میکنم همش تو دستشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چطورىن بچه ها.ببىنىد من از مسافرتم پىشتون مى ام!شما هم بىاىىد دىگه

رژىن جون من واقعا به اىمانت غبطه مى خورم. آ فرىن! راستى تهران زندگی مى کنید? من مدتى سنندج بودم.اسم رژىن و کارن خىلى زىاد بود.

مرىم جون چه خبر? هانا هم گاهى گردنش مى افته. خوب شد که گفتى کىان هم اىن طوره, داشتم نگران مى شدم کم کم

نسىم جون در مورد سؤالات منم با مامانی کارن موافقم. زحمت کشىده همه رو جواب داده

سمىرا جون تو کشور دوست و برادر!! چى کار مى کنى!!؟ هر سوالى داشتى در حد توان در خدمتم
شرى جون چطورى? دىگه بىشتر پىشمون بىا

مارىن جونم کم پىداىى! چه خبر؟

مستانه و مرجان جون داىانا و امىر رو ببوسىد

سرعت نتم افتضاحه. دوستاى قدیم و جدید فعلا باى. عشقکا رو ببوسىد
سلام به همه مامانای گل و مهربون؟ خوبین؟ دوستای جدید خیلی خوش اومدین. هر چی تعداد بیشتر میشه بهتر میشه از تجربه های دیگران استفاده کرد.
شری جون و الی جون خوشحالم سفرهاتون انقدر عالی بوده. امیدوارم همه مامانا زودی بریم سفر.
مادر شدن زیباترین حس دنیاست
سلام به همگی. مامانای جدید هم خوش اومدین. الی جان چطوری؟ مامان کارن مارین مامی کیان و بقیه نی نی گولو ها چطورن؟ رزا سرمست از سفر جدیدا از صدای خودش خوشش اومده و یه دفعه میبینی یه ساعت داره ناله میزنه و به قول باباش گاز میده، ترمز هم نمیکنه . دیگه کاملا خودش رو سفت میگیره و غذاش هم بیشتر شده. اما چه فایده کجا جا میده نمیدونم ، وزنش کماکان ٥٥٠٠ ،لاغر مثل ساقه لوبیا ،قشنگ اشیا رو میگیره و بیشتر میبره سمت دهان مبارک. چنان با حرص ملحفه اش رو گاز میزنه که نگو.شما هم بیائید بگید راستی یکشنبه هم میبرمش برای واکسن ،نی نی های نازتون رو ببوسین
سلام دوستای عزیزم مرسی مامان کارن جون خیلی زحمت کشیدی همه رو جواب دادی عزیزم خیلی راهنماییهات مفید بود الی . یاس بهاری و همه دوستای خوبم امیدوارم خودتون و نینیهاتون خوب و سلامت باشید من فقط روزی یکبار میتونم بیام ببخشید شرمندتون میشم اینم بگم که نیایش الان دیگه هر چیزی رو میبره تو دهنش پتوشو میگیره دندونی و خیلی چیزای دیگه علاقه زیادی هم داره که مشتشو درسته بزاره دهنش !!!!
مامی کیان جون من هفته 35 رو تموم کرده بودم 35+5 روز داخل هفته 36 بودم اما هنوز تموم نشده بود ولی خیلی سختی کشیدم راستی من چون به نینیم شیر خشک میدم میخوام یکشنبه که برا واکسنش میبرمش قرص ال دی مصرف کنم راستی این راه مطمینه ؟؟!!!! خیلی میترسم آخه کاندومم که مطمین نیست
پارسال منم حس شماهارو داشتمممم

پسر منم فروردینه اما 91

خیلی روزای خوبی بود ولی بخاطر مشکلاتم نشد ازش لذت ببرم دلم تنگه برا اون روزا

میشه منم باهاتون دوست شم و تو حستون شریک باشم
ایلیای من چه نازه.....