2777
2789
عنوان

نی نی های متولد فروردین 92

| مشاهده متن کامل بحث + 89301 بازدید | 4103 پست
مریم جون خداروشکر که کیان جون انقدر زود خوب شد.امیدوارم همیشه سلامت باشه.
من تصمیم دارم حداکثر از شش ماهگی کیاشارو بذارم تو اتاق خودش. توصیه دکتر هلاکویی هم همینه. البته بازهم هرکسی یه نظری داره.
مادر شدن زیباترین حس دنیاست
سلام به همگی .
منم شقایق هستم مامان دانیال جون
پسر منم 14 فروردین اول هفته 36 با وزن 2200 و قد 47 تو بیمارستان بهمن توسط دکتر معینی بدنیا اومد
خوشحال میشم در کنارتون باشم
فقط منو دنی مامی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام الی جون ممنون از لطفت عزیزم .....کارن هم روز دوم یه کمی بی تابی کرد ولی نه زیاد باید خودمون رو واسه 6ماهگی آماده کنیم میگن خیلی درد داره . عزیزم هنوز کارن به دنیا نیومده بود شوشو میخواست بره نقاش بیار اتاق کارن رو نقاشی کنه تا آماده باشه واسه 6 ماهگیش خودم نزاشتم گفتم بزار یه کمی بزرگ تر که شد هم واسه اتاق خواب خودمون هم واسه کارن خریده حسابی کنیم فداش بشم چه چیزا براش بگیرم
مامانا امشب واسه افطار خوانواده شوشو رو دعوت کردم با خواهر شوشو .حالا باید خونه ی مامان وخونه ی خواهرمو دعوت کنم بعد خونه ی برادر شوشو با اون یکی خواهر شوشو .الان خونمون اینقدر به هم ریختست که انگار زلزله اومده باید فردا همه چیز رو ازاول تمیز کنم
سلام کارهای جدید از امریکا رسید . قبلی ها تخفیف خوردند

5 شنبه 10 مرداد مزون از ساعت 11 تا 9 شب بازه

آپلود عکس
مزون لباس مارکدار مادر و کودک نازدونه

http://nazdoneh2.parsiblog.com/ پذیرش خرید ازسایتهای انگلیس و امریکا
سلام شقایق جون
خوش اومدی
منم بیمارستان بهمن زایمان کردم 10 فروردین من که خیلی رلضی بودم البیته کادر پرستاریش یکم ضعیف بود ولی خیلی خاطره خوبی برام موند
وای بعضیا میگن باید 4 ماهگی بچه رو جدا کنی من اصلا دلم نمیاد از اونور هم میترسم مثل این بچه ها که تا 3 سالگی پیش مامان باباشون می خوابن بشه
سلام من مینا هستم پسرم کیان متولد اسفند 16 اگه امکان داره به عنوان یک دوست ما را بپدیرید
وإِن یَکادُ الّذینَ کَفَروا لَیُزلِقونَکَ بِأَبصارِهِم لَمّا سَمِعُوا الذِّکرَ و یَقولونَ إِنَّهُ لَمَجنونٌ * و مَا هُوَ إِلاّ ذِکرٌ لِلعالَمین / خدایاپسرم به تو میسپارم
سلام نسیم و sharare.shar
وإِن یَکادُ الّذینَ کَفَروا لَیُزلِقونَکَ بِأَبصارِهِم لَمّا سَمِعُوا الذِّکرَ و یَقولونَ إِنَّهُ لَمَجنونٌ * و مَا هُوَ إِلاّ ذِکرٌ لِلعالَمین / خدایاپسرم به تو میسپارم
سلام به دوستان جدید و قدیم
نسیم و مینا و شقایق جون خوش اومدید
برای واکسن دکتر یاسمین گفت تو خونه داشتیش می اوردیش برای واکسن قطره استامینوفن رو بهش بده اینجوری کمتر درد می کشه.
این نیز بگذرد..............