2777
2789
عنوان

نی نی های متولد فروردین 92

| مشاهده متن کامل بحث + 89301 بازدید | 4103 پست
الی جون به اعصابت مسلط باش و آرامشتو حفظ کن.امروز کیاشا از صبح فقط نق زده. نمیدونم تو سه ماه ونیم بچه ها بغلی شدن و میفهمن یا نه ولی به محض اینکه میذارمش تو نی نی لای لای یا رو زمین شروع میکنه به گریه ای که انقد شدیده آدم نگران میشه. هربار میام بذارمش زمین بخودم میگم لوس شده این بار هرچی گریه کنه برش نمیدارم ولی یه جوری گریه میکنه که میترسم میگم شاید یه چیزیشه. ولی وقتی برش میدارم میبینم یه بار دیگه هم گول خوردم.:))
خلاصه که داستانی داریم با این قند عسل.
مادر شدن زیباترین حس دنیاست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الی جون هلیا چند سالشه؟
راستی واکسن چهار ماهگی رو زدی برای ما هم از تجربیاتت بگو.منم باید بیست روز دیگه واکسن کیاشارو بزنم. الی جون کجا واکسنشو میزنی؟
من سر واکسن دو ماهـگی کیاشا خیلی دردسر کشیدم.سه روز تب کرد شیر هم نمیخورد و فقط گریه میکرد.
سلام مرىم عزىزم. مرسى از توجهت. مبارک باشه غلت زدن کىاشا جون. هانا ىک هفته است که غلت کامل مىزنه و دستشو هم مى تونه آزاد کنه.ولى به سمت چپ هنوز مشکل داره.
تلاش مى کنم به خودم مسلط باشم ولى خوب گاهى از دستم در مى ره و واکنشهاى تند دارم. البته تا حالا هىچوقت هلىا رو نزدم ولى گاهى باهاش تند حرف مى زنم ولى بعدش همدىگه رو بغل مى کنىم و اگر فکر کنم اشتباه کردم ازش عذر خواهى مى کنم (اىنو از دکتر هولاکوىى ىاد گرفتم. ) و هلىا هم مىگه ببخشید و اوضاع دوباره خوب مىشه
هلىا الان سه سال و دو ماهشه و واقعا دختر خوبىه ومشکل از منه که استانه ام پائین اومده
راستى اىن دو تا کتاب فوق العاده اند:1- کودک. خانواده, انسان نشر نى2- به بچه ها گفتن,از بچه ها شنیدن نشر دایره
چشم رو هم بذارى مى بىنى در حال کشتى گرفتن با عشقکت هستى! و اون موقع اىن کتابها معجزه مى کنند

من ىک سرى کلاس هم مى رفتم که البته ىه خانوم مشاور که الان از دوستهاى نزدىکم شدن خونه امون مىومد. و حدود 10-12 تا مادر بودىم از دوستان. و آشناها و اىن خانم در مورد روشهاى تعلىم و تربىت صحبت مى کردن که واقعا عالى بود ومن براى بار دوم هم دارم کلاسشو نو مى رم.کتابهاى بالا هم اىشون معرفى کرده بود.
سلام مامانا خوبین؟ من شمال هستم.جاتون خالی با رزا اومدیم اولین سفر زندگیش. به خاطر همین کم میتونم بیام. آب و هوای شمال به رزا ساخته و هزار ماشاالله یه کم از اون لاغری اومده بیرون.مواظب خودتون و نی نی هاتون باشین
پک بادی های کارترز 3 تا 6 ماه و 6 تا 9 ماه - 9 تا 12 ماه - دخترونه پسرونه.... تخفیف هم داره هااااااااا

http://ninishikposh.persianblog.ir/

کلیک کنید و عضو شوید:

http://www.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=22011

تلفن تماس 09195149322
لباس نوزاد، کودک و تزئینات تولدها و مراسم شما www.hanavashop.com شماره تماس: 09195149322
سلام به همه ی مامانای فروردین 92
امیدوارم من رو در جمع خودتون بپذیرید.
گل من هم 15 فروردین با وزن 3100 و قد 50 به دنیا اومده و الان وزنش 6800 هستش . دکترش میگه خوبه ولی بچم خیلی ریزه میزه است. البته برعکس خودم که خیلی اضافه وزن دارم. شما ها وزنتون چه جوری هاست . لطفا از تجربیات تون برای کم کردن وزن در دوران شیر دهی بگید. البته کوچولوی من جز شیر من هیچی نمی خوره خیلی سعی کردم بهش شیر خشک و شیشه بدم ولی اصلا شیشه رو مک نمیزنه.از طرفی هم چون شاغل هستم خیلی نگرانم که بعد مرخصی برم سرکار یاسمین تنها طاقت میاره یا نه؟
این نیز بگذرد..............
الی جونم مرسی از کتابایی که معرفی کردی.
شری جونم بازم میگم خیلی خیلی خوش بگذره. از فرصت حسابی استفاده کن.
یاس عزیزم خوش اومدی. منم مثل تو خودم اضافه وزن دارم و بچه ام کم وزنه!!! 20 فروردین یه دنیا اومد و الان 6 کیلوه. من برای کم کردن وزن یه کمی پیاده روی میکنم.بنظرم توی شیشه دادن پشتکار داشته باش تا بگیره چون بعد که بخوای بری سر کار به مشکل میخوری. منم تو فکر برگشت به کارم.زاستی شغلت چیه؟
سلام ىاس عزیز. خوش اومدى

من شىر خودمو مى دم و به وزن قبلم برگشتم البته کمى اضافه وزن دارم.قدم 170 و وزنم 70 هست.راستش سرم شلوغه و وقت ندارم دلى از عذا در بىارم و شاید همىن وزنمو کم کرده

خواهرم رژیم درمانى سى بى تا (سىبىتا ) مى ره و خىلى راضىه. همه چى مى خوره فقط آ هسته مى خوره! در عرض 1 هفته 3 کىلو وزن کم کرده. شىوه کارشون کاملا علمى هست و به نظر من جالب بود.من اصلا فرصت ورزش ندارم و همش امروز فردا مى کنم