2777
2789
عنوان

نی نی های متولد فروردین 92

| مشاهده متن کامل بحث + 89301 بازدید | 4103 پست
الی جون خیلی خوبه که از شرایط دوتا بچه پشت هم برامون گفتی. من اصلا تصوری ازش نداشتم و فکر نمیکردم سخت باشه.ولی با توصیفایی که کردی میبینم نیاز به یه آمادگی خیلی خوب داره. اینکه پرستارت کارای خونه رو میکنه و بچه هارو خودت نگه میداری بنظرم عالیه چون معمولا همه برعکس اینکارو میکنن.ولی بنظر من همه میتونن تو کار خونه به آدم کمک کنن ولی بچه نیاز به پدر و مادرش داره.
مادر شدن زیباترین حس دنیاست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام الی جون واقعا خسته نباشی من از دومین بچه میترسم آخه من قبلا هم تصورش رو میکردم ولی خدا بزرگه شاید دومین بچم همش بخوابه.منم مامانم یک روز در میون میاد پیشم ولی وقتی میخواد کارای خونه رو انجام بده خودم نمیزارم آخه دلم نمیاد تا دوماهگی خواهرم میومد کارام روانجام میداد حالا اونم برگشته سر کارش .من وقتی حامله بودم دکترم بهم گفت نباید روزه بگیری برای جنین خوب نیست ولی حرفشو گوش نکردم روزه هامو همشونو گرفتم جز سه روز اونم به خاطر آزمایش وسنو گرافی بود اون سه تا روزهم بعداز زایمانم گرفتم کاری که به خاطر خدا باشه هیچ وقت بداز آْب در نمیاد عزیز دلم تو قرآن نوشته فقط به دو صورت میتونی روزه نگیری 1مریض باشی 2مسافرت .ووقتی کارن دنیا اومد همه چیزشم خوب بود قد 50وزن 3و600گرم دور سر 35 البته در دوران شیر دهی اگه نتونستی بگیری باید بعدا روزه بگیری موفق باشی عزیزم این روز ها میگذره نینی های گلت روببوس
الی جون فکر میکنی این همه زحمتی که میکشی خدا اجرتو نمیده عزیزم باور داشته باش حتی اگه یه لیوان آب هم دست شوهرت بدی خدا بهت پاداش میده آره عزیزم بهشت زیر پای مادران است امیدوارم بهشتشم نصیب خودمون بشه آمین
مجموعه بی‌نظیری از برند‌های معتبر لباس کودک مثل مادرکر، دبنهامز و زارا با قیمت‌های باور نکردنی در نی‌نی‌پوش تجربه کنید.
https://http://www.facebook.com/Ninipooshlebasekodak

27 و 28 تیر ماه ( 5 شنبه و جمعه همین هفته از ساعت 11 تا 7) نی‌نی‌پوش میزبان همه شما مامانای گل و کوچولوهای دوست‌ داشتنیه ;* نشانی: جردن خیابان مریم، برای اطلاع از جزئیات بیشتر می‌تونید با ما تماس بگیرید یا برامون مسیج بذارید.

Email: Ninipoosh.babyclothes@yahoo.com tell:09301601011

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=504682&PageNumber=1
به به مامانای عزیز... میبینم که دیشب تا صبح جمعتون جمع بوده. الی جونم و مامی امیر جون میدونم کار شما دوتا خیلی سخته. خدا بهتون انرژی چند برابر بده.
کیاشا صبحها خیلی زود پا میشه.مثلا ٦. اونوقت من واقعا نیاز دارم بخوابم چون شبها دیر میخوابم :(((
راستی مامانا شماها به بچه هاتون آب میدین؟ باید داد؟
مادر شدن زیباترین حس دنیاست
سلام مارین جونم خوبی پسر گلت چطوره کارن بعضی وقتا 3 یا5/3 میخوابه 8 ازخواب بیدار میشه شیرشو میخوره تا12از خواب بیدار نمیشه بعداز یک ساعت بیداری 2 ساعت میخوابه.....عزیزم من به کارن جون از دوماهگی شروع کردم بهش آب میدم آخه مامانم میگفت من بچه هام 3 روزشون بوده بهشون آب دادم اصلا آب دادن بد نیست عزیزم من تو کتاب (دکتر کودک من) خوندم نوشته بود نباید به بچه آب معدنی داد چون مواد نگهدارنده توشه اگه خواستی آب بدی آب معدنی ندی .مارین جون الان تابستانه بچه حتما تشنه میشه من آب جوشو رو میزارم توی یخچال تا سرد بشه بعد باقطره چکان بهش آب میدم روزی دو دفعه بهش آب میدم خدای خودت توتابستان تشنت نمیشه تا اون نی نی خوشگلت که شیر هم میخوره که شیرن وچرب هم هست کارن بعضی وقتا با آب خوردن آروم میشه
منم با مامانم همسایه هستم و خیلی کمک هست مخصوصا تو نهار و شام
مارین جان من فکر نمی کنم آب بد باشه تازه بر بچه ای که شیر خشک میخوره خوب هم هست
ولی من خیلی خیلی کم چند باری که دل درد گرفت با عرق نعنا قاطی کردم و چند قطره دادم بعد هم من یک جا خوندم شیر مادر با وضعیت آب وهوایی هرجا تغیر میکنه و طبق اون آب وهوایی که درش هستی شیر تشکیل میشه ومیگن اول شیر که آبکی هست همون حکم آب و داره ونیازی به آب اضافی نیست
ما امشب برای اولین بار با دایانا رفتیم رستوران بچم خیلی خانم بود رفتیم باغ گیلاس رو تخت از 9 تا 12،30 اونجابودیم بلا خره یکم هوا خوردم داشتم دیوانه میشدم
راستی دیروز تو پیپی دایانا یک سری رگه خونی دیدم به دکترش گفتم گفت شاید حساسیت باشه برای همین باید بادوم روکم بخورم شما نیز مواضب باشی
سلام به همگى. خوبىن ؟
مارىن جون براى بچه هاى شىر مادر خور مى گن اب لازم نىست ولى براى شىر خشک خور ها کمى آب که معدنى هم نباشه ,خوبه

مستانه جون هانا هم تو ىک ماهگى خون تو مدفوع داشت به صورت خط و نقطه هاى خىلى کوچىک. من بىچاره شدم سر اىن موضوع ولى بعد از ىک رژیم سخت و طاقت فرسا که فاىده چندانى هم نداشت خودش بعد از ىک ماه خود به خود خوب شد.درست مثل ىه معجزه. شرحشو کامل برات نوشته بودم ولى گوشىم زنگ خورد قبل ارسال همه اش پرىد!فعلا اجىل نخور ببىن چى مىشه. خىلى شاىعه. معمولا اول شىر خشکو باىد قطع کرد.اگه جواب نداد مادر باىد کلىه لبنىات گاوى و گوشت گاو روحذف کنه و