2777
2789
عنوان

نی نی های متولد فروردین 92

| مشاهده متن کامل بحث + 89301 بازدید | 4103 پست
من به وزن قبل باردارى برگشتم. شکمم هم مثل قبل شده.البته از قبل هم به پشتم نچسبىده بود ! ولى خوب شل شده.مى خوام برم باشگاه ولى تنبلى مى کنم چون جاى خاصى رو مد نظر ندارم که برم ثبت نام کنم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روژىن جان.من دقىقا نمى دونم اىنکه مى گى کارن پاهاشو به هم مى ماله ىعنى چى. هانا هم .مدام پاهاشو مى اره بالا و گاهى هم به هم مى ماله ولى خىلى برام جلب توجه نکرده.
راستش من متخصص اطفال نىستم و خودم هم بچه امو پىش متخصص مى برم.ولى بچه زىر 4 ماه شىر مادر خور نباىد دچار کم خونى باشه چون ذخایر شىر مادر براش کافىه.

عزیزم الی جون ممنون .منم خیلی شکم دارم خیلی دوست دارم برم باشگاه ولی به نظر شما اصلا میشه رفت باوجود یه بچه 4ماهه خونمون با باشگاه دو سه دقیقه راهه بخدا بعضی وقتا دلم میخواد برم بیرون ولی نمممممیشه
سلام مامانا. نی نی ها خوبن؟ خوش حالم که داریم زیاد میشیم. رزا بهتر شده اما تازه خانم شده ٥ کیلو.فقط زده به قد. قدش الان شده ٦٤ اما باربی ااا، روزها کلا شیر خشک میخوره دو یا سه وعده هم شیر خودمو،اما شب ها کلا شیر خودمو میخوره، تا صبح ٤ وعده میخوره اما بچم وزنش خیلی کمه دیگه مجبورم شیر خشک بدم. شیر خودم هم بد نیست اما نمیدونم چرا وزن نگرفت. منم شکمم بیرون مونده و سینه هام هم بزرگ شده اما ترتیبشون رو میدم.وقتتون بخیر دوستان گلم
شری بانو عزیزم تا اونجاییکه من شنیدم فقط شیر نیست که به بچهوزن میده خواب خوب هم همان تاثیر و داره سعی کن خواب شبش بیشتر باشه تا به وزن گیری کمک کنه چیزهایچرب بخور کهشیرت چرب بشه مثل بادام گردو آبگوشت،
من هم 2 کیلو اصافه دارم وکمیشکم
سلام به همه مامانای گل و نی نی ها. خوبین؟
مستانه جونم ممنونم از کمکت. حتما از راهنماییت استفاده میکنم.
من شکمم خیلی رفته تو. ولی چون توی بارداریم زیاد وزن اضافه کردم وزنم هنوز برنگشته.بیشترشم توی پاهامه.فعلا فقط میتونم پیاده روی کنم.
راستی کیاشا هم پاهاشو به هم میماله و بعضی وقتا باناخنش پای دیگشو زخم میکنه. هرچی رو هم که جلوش بگیری میگیره.
مادر شدن زیباترین حس دنیاست
شری جونم اصلا نگران نباش. کیاشای منم فشنیه برا خودش. اونم وزنش کمه ولی قدش بلنده. با غصه که کار درست نمیشه. یه دکتری بمن گفت قد مهمتره و نباید به زور سعی کرد وزن بچه رو بالا برد. :)
ممنون از همدردیتون . از صبح نشستم دارم جیش میگیرم برم بدم آزمایشگاه معلوم نیست زدن جیش بچمو ریختن یا این که .... چه میدونم گفتن جیشش کمه . وای منم چقدر جیش جیش کردم ببخشید
مامانا می تونین به کارای خونه برسین من یکی ازخواب بلند میشم یه ریز میرمو میام ولی به کارای خونه تمامن نمیرسم .مامانا زندگی من خیلی تکراری شده خونه داری بچه داری خدا روشکر شوهرم خونست کمکم میکنه شوهرم دبیر هستش این دو ماه باقی موندم که خونست کارن هم یه کمی بزرگ میشه دردسرشم کم میشه مامانا کسی هست کمک حالتون باشه
مامانا راجب قرص بوتانیکال اسلیمینگ چیزی میدونین توماهواره تبلیغ میکنه اگه تاثیر داره بخریم البته بعد دوسال ههههههه چون واسه زنان شیرده مناسب نیست من خودمو بااینا دلخوش میکنم وزنم به خصوص شکمم کم بشه
من بیشتر روزها میرم خونه مامانم اینا. شب هم همسرم میاد اونجا. روزهایی که خونه ام به کارای خونه میرسم.مامانم هم بعضی روزها میاد خونمون و خیلی کمکم میکنه. برای همین هنوز تو کار خونه به مشکلی برنخوردم.
من هیچوقت هیچ دارویى برای لاغری استفاده نکردم ولی از دیگران که استفاده کردند شنیدم تاثیر چندانی نداره.
سلام مامان گلى ها.خوبىن ؟
رژىن جون. منم در مورد اىن قرص اطلاعى ندارم.ولى بعضى داروهاى لاغرى که تائید شده هستند.مانع جذب چربى غذا مى شن.وبا اىن مکانىسم لاغر مى کنند.
من الان که دو تا بچه دارم مجبور شدم پرستار بگیرم. البته من بچه دارى مى کنم.اون آشپز ى و کارهاى خونه! ولى وقتى مى ره واقعا کلافه ام وشبها وقتى هر دوتا در حال گرىه اند بىچاره مى شم. توالت, مسواک. کتاب خونى, ماساژ و چونه زدن بابت دو تاى اول از طرف من و دوتاى دوم از طرف هلىا!!! و گرىه هاى ىکسره هانا حسابى دىوونه ام مى کنه.البته شوهرم خىلى کمکم مى کنه ولى وقتى مى اد انقدر خسته اس که عذاب وجدان مى گىرم. ىه روزهاىى هم خونه مامانم مى رم و واقعا خىلى بهم حال مى ده!

ولى من ىک بچه داشتنو تجربه کردم خىلى راحت تر از دوتاست. حداقل وقتى مى خوابه مىشه بخوابى ىا کاراتو بکنى ولى با دوتا خىلى اوضاع بد تره
من که خىلى مى فهمم" بهشت زىر پاى مادران است".البته امىدوارم چاخان پاخان نباشه!!
راستى تو 6 ماه اول شىردهى روزه ممنوعه ها.الان خوندم
2810