2777
2789
عنوان

نی نی های متولد فروردین 92

| مشاهده متن کامل بحث + 89301 بازدید | 4103 پست
سلام مامانای گل. همگی خوبین؟ من این چندروزه واقعا درگیر بودم. دل دردهای کیاشا دوباره شدت گرفته و یک ضرب گریه میکنه. :(((
حتی چند بار اومدم پست ها رو خوندم و یه چیزایی هم نوشتم ولی نصفه کاره مجبور شدم ول کنم برم.
من روزه نمیگیرم ولی با تمام تلاشی که دارم میکنم هنوز شیرم کمه و مجبورم ٢-٣ وعده در روز شیر خشک بدم.همه توصیه هارو هم عمل کردم. مایعات،فرنی، سوپ جو، چای و حتی قرص شیرافزا و متوکلوپرامید.ولی هنوز امیدم و از دست ندادم و بازهم دارم تلاش میکنم.
راستی ماشاالله به قد و وزن نی نی هاتون. حسابی خدارو شکر کنید. کیاشا تو معاینه سه ماهگی وزنش ٥/٧٠٠ کیلو و قدش ٦٢ سانتی متر بود که خداروشکر دکترش گفت نرماله.
من پوشک مولفیکس ٧ تا ١٨ کیلو استفاده میکنم و خیلی خیلی راضیم. از روز اول هم فقط مولفیکس استفاده کردم.
راستی الی جون یه سوال: تا کی میتونم متوکلوپرامید رو ادامه بدم؟ ضرر نداره؟ دکتر کیاشا ٣٠ تا داد ولی من اگه الان ول کنم دیگه شیر ندارم.شیرافزا چطور؟ میتونم این دو تارو فعلا بخورم تا شیرم زیاد شه؟
مادر شدن زیباترین حس دنیاست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مارىن جان من کلا زىاد با دارو مىونه اى ندارم.متوکلوپرامىد هم بىشتر از ىک ماه توصىه نمى کنم.اگه بچه ات بىشتر از6 بار پوشک کاملا خىس (ادرار) داره و قد و وزنش هم رو نمودار صعودى هست.ىعنى شىرت کم نىست. شىر خشک رو هم ادامه بده.من که خىلى از شىر خشک سر هلىا راضى بودم.الان هم خدا رو شکر هىچ مشکلى نداره .
دوستهاى جدید.خوش اومدىن. خوشحالم که تعدادمون داره بىشتر مىشه. راستى اسم خودتون هم بگىد دىگه فقط مامان نباشىد!!
منم روزه نمى گیرم.البته من تو احکام شوتم ولى مگه مادر شىرده هم باىد روزه بگىره ؟!به هر حال قبول باشه عزىزم. حتما خىلى سخته

راستى من براى هانا همه جور پوشک گذاشتم و باورتون نمى شه فقط به پمپرز حساسىت داشت!جامپر,مولفىکس خوب بودند ولى باسن هانا خىلى سیاه بود و تو همىن نى نى ساىت خوندم مال مولفىکسه !؟البته خىلى علمى به نظر نمى اد ولى من الان اوى بى بى استفاده مى کنم. کمى نمش مى زنه بىرون ولى چون 3 بسته خىلى بزرگ گرفتم به روم نمى آرم!!
من سى دى هاى دکتر فرهنگ هولاکوىى رو براى دختر اولم گرفته بودم. خىلى عالى بود.در زمىنه تعلىم و تربىت از تولد تا سه سالگى.اگه وقت دارىد حتما گوش کنید. از اىن کلاسها ى مادر و کودک خىلى خبر ندارم.
سلام الی جون ممنون امیدوارم نی نی گلت خوب باشه اسم من روژین هست یه اسم کردی الی جون کارن خیلی پاهاشو به هم میماله به نظرت چی میتونه باشه؟علایم کم خونی تو نوزادان رو چطوری تشخیص بدیم .مارین جون به امید خدا شیرت زیاد میشه گلم باید استرس رو موقع شیردادن از خودت دور کنی یا عصبی نشی وقتی میخوای نگاه کنی ببینی شیر داری باامید نگاه کن نترسی به خودت تلقین کنی بگی شیرندارم بخدا خیلی تاثیر داره من وقتی ناراحت یاعصبی هستم شیرم کم میکنه فعلا خداحافظ
الی جونم سلام. مرسی از راهنماییهات.همیشه سینه ام رگ میکرد و شیر زیادی ازش میومد بیرون. ولی الان هم رگ نمیکنه هم وقتی فشار میدم فقط چند قطره ازش میاد بیرون.ولی قد و وزن کیاشا صعودیه خداروشکر. فکر کنم حدود پنج بار هم پوشکش خیس میشه.پس میتونم شیرافزارو ادامه بدم فعلا تا انشاالله بهتر بشه.
روژین جان مرسی از انرژی مثبتت عزیزم. کاملا درست میگی.فکر خود آدم خیلی مهمه و البته اطرافیان آدم!
مادر شدن زیباترین حس دنیاست
سلام دوستای خوبم من مستانه هستم
شری جون امیدوارم زود تر دختر خوب بشه
دایانا جدیدا خیلی بازیگوش شده به سختی سینه میگره نمیدونم چرا؟ شیرمهم خوبه
من پمپرز میبنم خیلی هم راضیم شماره 3
الی جون من هم شنیده بودم یکی از دوستام مولفیکس استفاده کرده بود باسن بچش یک هاله کبودی افتاده بود
من هم ترسیدم از تو بارداری شروع کردم به خرید پمپرز خدا رو شکر دایانا حساسیت نداده
راسی دایانا هم گاهی پاهاش رو به هم میماله انقدر که با ناخنش مچ اون یکی پاشو زخم کرده
مارین جون آب کرفس رو هم امتحان کن و سعی کن بادوم وگردو زیاد بخوری چون شیرت رو چرب میکنه وکوچولو زودتر وزن میگیره
راستی شکمهای شما رفته تو؟
2810