2777
2789
عنوان

نی نی های متولد فروردین 92

| مشاهده متن کامل بحث + 89301 بازدید | 4103 پست
مارین جان
من یک ماه اول به پسرم شیرخشکم میدادم ... اون موقع ها میذاشتمش پیش مامانم و حتی شام میرفتیم بیرون ...
اما بعد که شیرخشکش رو قطع کردم تا حالا نشده که تنهاش بذارم ... نهایتا سیرش میکنم و زود میرم بیرون و تا گرسنه نشده برمیگردم .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شری جون ما رفتیم بالای برج. ولی مهمان یکی از دوستانم بودیم که اونجا لیدره. جاتون خالی vip بردمون همه طبقات رو دیدیم. بلیطش فکر کنم حدود بیست تومن باشه. الانم که جشنواره رمضانه خیلی برنامه داره. غرفه از شهرهای مختلف، موسیقی زنده و ...
شیوا جون کیاشا هم دقیقا ساعت خوابش همینطوره. صبح ساعت شش اینا بیدار میشه وتا نه و ده بیداره بعد دوباره یه چرت کوتاه میزنه.
منم چون الان مجبورم شیر خشک به کیاشا بدم میتونم بذارمش برم.
مادر شدن زیباترین حس دنیاست
سلام مامان کارن و امیرجون خوش اومدین
شیوا جون منم دایانا رو همینجوری حموم میکنم نزدیک 20 دقیقه تو وانش باهاش بارزی میکنم ولی کلا رو دایانا تاثیر نداره چون هر شب یا نهایت یک شبدر میان حموم شاید همینه که تا 6 صبح می خوابه ولی کلا بازیگوش شده وقتی شیرش میدم همش دوست داره بازی کنه میخنده
شزی جان دخترت خوب شد؟
راستی کسی راجب کلاسهای مادر و کودکمیدونه؟
بچه بادوم خام یا کنجد شیرو چرب میکنه به وزن گیری کمک میکنه
حلیم شیرو زیاد میکنه
منم کیاشارو هرروز حمام میکنم و معمولا بعدش خوب میخوابه . ولی من اول توی دست میشورمش بعد میذارم توی وانش بازی کنه.
دایانا جون من اصلا از این کلاسها خبر ندارم.آخه نه تو بارداریم رفتم نه بعد از زایمانم.
مادر شدن زیباترین حس دنیاست
شعردر ارتباط با عکس کودکانتان به خدمات نی نی پیکس اضافه شد
تو این گوشه دنیا آرزو داشتش صبا
سفر کنه به هر جا بره به اون دوردورا
........
مامان های بار دار تهر انی از هم اکنون برای نوزادتان وقت رزرو کنید و با گفتن قصه یا شعری از کودکتان هر روز او را سرگرم کنید
عکاسی تخصصی از کودکان در منزل با بک گراند واقعی بدون انجام فتوشاپ، برای اولین بار در تهران و ایران برای مشاهده نمونه قصه به لینک های سایت در قسمت پیوند ها مراجعه شود

http://www.ninipics.com
اتلیه تخصصی کودک همراه با شعر و قصه( ترجمه انگلیسی) برای اولین بار در تهران و ایران http://ninipics.blogfa.com/
ممنون از لطفت دایانا نفس جون .من کارن رو با بابا ش حموم میدم از حموم کردن خوشش میاد ولی یه مدتی دیر حمومش میدادم آخه یه بار که حمومش دادم هوای کولر بهش خورد چشمتون روز بد نبینه کاری به سرم آورد نشستم گریه کردم باید همش بغلش میکردم تا می زاشتمش زمین هوارش در میومد.رفتم پیش جاریم که همسایم هم میشه گفتم سه روزه کارن همش گریه میکنه خواهر جاریم که زن با تجربه ی بود گفت ببینم چرا این جوری میکنه گفتم تا میزارمش زمین گریه میکنه پشتشو نگاه کرد گفت بابا این بیچاره قولنج کرده واسه همین گریه میکنه بعد گفت مقداری شیر خودت یا روغن زیتون به پشتش بمالو ماساژ بده تا قولنجش بره اما به آرامی که پوستش آسیبی نرسه خدا خیرش بده وقتی این کارو کردم کارن جونم 6ساعت بیدار نشد الان که تو نتم بابای کارن داره واسه کارن بازی میکنه اونم باصدای بلند میخنده باباش عاشقشه همتون رو دوست دارم خدا سایه شما هاپدر مادرا رو از سر کوچلو ها کم نکنه تا بعد خداحا فظ
2810