2777
2789
عنوان

نی نی های متولد فروردین 92

| مشاهده متن کامل بحث + 89301 بازدید | 4103 پست
سلام وشب بخیر به همگی.الان که شیرمن کمه کیاشا خوب سینه رو نمیگره یعنی بیچاره اولش میگیره بعد میبینه چیزی نصیبش نمیشه عصبی میشه. شیر خشک هم ببلاک گرفتم اصلا نخورد خیلی بدش اومد. امروز دکترش گفت گیگوز بگیر. بهش دادم با اشتهای کامل خورد.گویا خیلی خوشمزه اس. نکته جالب اینکه برای زیاد شدن شیرم بهم قرص متوکلوپرامید داد با پودر لیدی میل. میگفت متوکلوپرامید خیلی زود اثر میکنه. من که امیدوارم. توروخدا شماها هم دعا کنید.دلم نمیخواد شیر دادن و قطع کنم :((((
مادر شدن زیباترین حس دنیاست
مارین جون سلام .خوبی؟مامانهای نی نی سایت از این لیدی میل خیلی ناراضیند .تو گوگل بزن لیدی میل و نتیجه اشو تو نی نی سایت بخون.من یادمه زمانی که هانا حساسیت به شیر گاو داشت ، این چیز ها رو تو کلوپ حساسیت خونده بودم.با چیزهای طبیعی یرتو بیشتر کنی بهتره.مکانیسم شیر افزا هم مثل متوکلو پرامیده البته .من خودم ترجیح میدم بی خودی دارو نخورم .مایعات زیاد بخور و شیر افزا برای من خیلی موثر بود.این دکترت کلا خیلی با دارو حال می کنه! مقدار شیر خیلی به روان ادم بستگی داره و من واقعا تجربه اش کردم .مثبت باش و به خودت بگو این همه آدم دارن شیر میدن تو چرا نتونی.شیر خشک کنار شیر خودت هم اگه بچه ات می خوره خیلی خوش شانسی.قدرشو بدون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الی جون یک دنیا ممنون از این همه لطف و محبتت. واقعا اطلاعات خوبی توی اون تاپیک بود. خیلی ترسیدم وقتی خوندم. عجیب اینه که دکتر داروخانه هم وقتی همسرم رفته بود شیرافزا بگیره لیدی میل رو پیشنهاد کرده بود. ولی الان انقدر به نخوردنش مطمئنم که همین الام با قوطیش میندازمش دور.
الی جون تو سراسر آرامش و انرژی مثبتی. وقتی پستهاتو میخونم انرژی مثبتت به منم منتقل میشه. منم فکر میکنم آرامش خیلی تاثیر داره. من از روزی که شیرم کم شده انقدر استرس گرفتم و بهش فکر میکنم که تاثیر عکس میذاره. ولی واقعا باید رو خودم کار کنم.
مادر شدن زیباترین حس دنیاست
إلى جون من شهرستانم پسرم سوم فروردین به دنیا اومد و وقتى براى زردیش بسترى بود دکترش بهمون گفت که جمجمه ش زود جوش خورده و ملاجش زود سفت شده
پیشونیشم برآمده س
خیلى ناراحتم شب و روز کارم شده گریه
بیست روزش. بود آوردیمش تهران
براش سیتى اسکن نوشتن و جوابشو بردیم پیش دکتر محولاتى گفت ملاجش یک در یک cmبازه
به نظرتون جلوى رشد مغزش گرفته نمیشه؟؟؟
سلام به همگی
مریم جون خوبی؟ کیان خوبه ؟
مارین جان شما چطور؟ کیاشای گلت چطوره ؟
دیانا ازت خبری نیست ؟
الی جان شما چطوری؟ هانا و هلیا ی گلت خوبن؟
تنین جون خوش اومدی . امیدوارم که پسرت زودتر خوب بشه و جای نگرانی برات نداشته باشه .
سلام شری بانو جون کیان خوبه رزای شما چطوره دیروز وبلاگش رو دیدم کلی از عکساش کیف کردم انشالله همیشه سلامت باشه
منم هرکاری میکنم برای کیان وبلاگ درست کنم نمیشه نمیدونم چرا مثلا همه ی تنظیماتش را درست میکنم کلی مطلب مینویسم عکس میزارم دفعه بعد که میرم سر به وبلاگش بزنم میگه اصلا این وبلاگ ثبت نشده شما میدونی مشکلش چیه عزیزم
فدات شم مریم جان . منم برای شیر خشک رزا خیلی گشتم آخر سر داروخانه ی کسری تو کرج داشت رزا بیومیل پلاس میخوره .
وبلاگ هم اگه بخوای من برات درست میکنم یوزر و پس رو بهت میدم اگه خواستی خبرم کن . فدات
تنىن جان.من متخصص اطفال نىستم .ولى خوب زود بسته شدن ملاج مى تونه منجر به کاهش رشد مغز هم بشه ولى مال پسرت هنوز بازه و اگر رشد سرش روى منحنى هست خوبه.ولى باىد مرتب تحت نظر به متخصص اطفال و جراح اعصاب خوب باشه. دکترش چى گفته حالا ؟
2810