2777
2789
عنوان

نی نی های متولد فروردین 92

| مشاهده متن کامل بحث + 89301 بازدید | 4103 پست
الی جون سلام روی یکی از زانوهای کیان هم یکم کبوده اول که دیدم گفتم یه موقع جایی خورده سیاه شدهولی هیچ فرقی نکرده منم فکر میکنم ماه گرفتگیه ولی الان اینا رو گفتی نگرانم کردی
نه بابا اىنها رو براى خودم گفتم! 1 دونه ماه گرفتگى خىلى شاىعه تا30 درصد بچه ها.من خودمم دارم.مال هانا دو تاست که اگه زىاد نشه مهم نىست و حتا تاا سه تا هم مى تونه نرمال باشه اگه زىادتر نشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الی جون باهات موافقم. آدم هرچی کمتر میدونه راحتتره. قدیما مادرا واقعا با آرامش بیشتری بچه بزرگ میکردن.الان هم اطلاعات آدما رفته بالا هم با وجود اینترنت آدم دلش میخواد از همه چی سردربیاره. من که برای هر چیز کوچیک کیاشا میدوم تو اینترنت و کلی مطلب میخونم.
مادر شدن زیباترین حس دنیاست
سلام مامانا. خوبین؟ نی نی های گلتون چطورن؟ خیلی خوشحالم که تو تاپیک یه پزشک هم هست و این خیلی خوبه که هممون کار و تخصص مون رو بگیم تا به جاش به هم کمک هم بکنیم. من هم شاغل هستم. البته ٢ تا شغل دارم. من لیسانس علوم تربیتی دارم . آموزگار هستم و در کنار این کار ٢ شعبه هم سالن آرایش و آموزشگاه دارم. سر کلاس که نمیرم چون فعلا مرخصی هستم. من اندیشه زندگی میکنم.
مرسی الی جون لطف کن ایمیلت راچک کن ممنون
من اصفهان زندگی میکنم لیسانس مدیریت دولتی دارم تا قبل از بارداریم حسابدار یه شرکت خصوصی بودم ولی از موقع حاملگی دیگه سرکار نرفتم (به درخواست شوهرم)الانم دیگه مشخص نیست کی کارم را شروع کنم چون کار قبلیم را از دست دادم باید منتظره یه موقعیت خوب باشم
سلام.ببخشید مریم جان.امروز فرصت نکردم اینجا بیام ولی میلتو خوندم و الان جواب میدم.
شری جون.هانا شیر خشک نمی خوره ولی هلیا گاهی سینه رو نمیگرفت ولی شیشه رو می خورد.فکر می کنم وقتی خیلی خسته اند راه راحت ترو ترجیح می دن.هلیا از 9 ماهگی هم کلا دیگه شیر منو نخورد
2810