2777
2789
عنوان

نی نی های متولد فروردین 92

| مشاهده متن کامل بحث + 89301 بازدید | 4103 پست
سلام من دیر رسیدم دختر منم میخنده باهاش حرف که میزنیم ذوق میکنه جیغ میزنه
ولی مخواهد غلت بزنه ، نمیدونستم باید کمکش کنم حالا باید امتحان کنم
راستی هانا چند کیلو بود ؟ الان چند کیلو؟ کدوم بیمارستان به دنیا اومد؟
مامی کیان ناراحت نباش دختر خواهر منم زود بدنیا اومد بدنیا امد الان چاق و تپل شده ما میگیم رژیم بگیره
سلام من دیر رسیدم دختر منم میخنده باهاش حرف که میزنیم ذوق میکنه جیغ میزنه
ولی مخواهد غلت بزنه ، نمیدونستم باید کمکش کنم حالا باید امتحان کنم
راستی هانا چند کیلو بود ؟ الان چند کیلو؟ کدوم بیمارستان به دنیا اومد؟
مامی کیان ناراحت نباش دختر خواهر منم زود بدنیا اومد بدنیا امد الان چاق و تپل شده ما میگیم رژیم بگیره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی دایانا نفس جون همه بهم میگند ولی خوب من بچه های تپلو خیلی دوست دارم
کیانم وقتی باهاش حرف میزنیم خیلی میخنده حتی اگه در حال گریه باشه لوستر و ساعت دیواریم خیلی دوست داره وباهاشون حرف میزنه ودست وپا میزنه و میخنده
هانا دنىا که اومد 3100 بود ودر 2 ماهگى 5600.دىگه دکتر نبردمش.کار هانا فقط ممه خوردنه و من به هىچ کارى نمى رسم و هىچ جا هم نمىتونم برم.چون واقعا معذب مىشم جلو مردم شىر بدم. چون به شىر خشک هم حساسیت داشت پىش کسى هم نمى تونم بذارمش!چند روز قبل با ىه شىر رژیمى بدمزه پىش مامانم گذاشتم وقتى برگشتم دوتاشون داشتند گرىه مى کردن!
سلام مامانا خوبه که میآین اینجا
منم نی نی ام فروردینیه
الان میخنده و دست و پاشو تکون میده
اما خیلی کم وزنه .وزن تولدش 3 بود الان 4800
شیر خودمو میخوره شیر خشکم میخوره اما رشدش کنده البته سالمه ها
به نظر مىاد نى نى ها انقدر سرمونو شلوغ کردن که نمى تونىم با هم بىاىم. پس ىه کار کنىم: هر مامانى مشخصات بچه اش(جنس/اسم/تارىخ تولد/وزن و قد و دور سر تولد.و در حال حاضر/نحوه تغذیه /و مهارتهاى تکاملى فعلى ) رو بنوىسه تا بىشتر با هم اشنا بشىم. و هر کس هم سوال ىا تجربه اى داره که فکر مى کنه جالبه رو بنوىسه. ولى سعى کنىم حداقل 2-3 روز ىه بار خبرى از هم داشته باشىم تا هم به هم انرژی بدیم هم از تجربیات هم استفاده کنىم. OK?
من جواب اکثر سوالهاى بالا رو دادم.قد هانا بدو تولد 50 بود و دور سر 35.الان قد 63 و دور سر 40 (البته خودم گرفتم.وزنشو نمى دونم ولى نباىد کم باشه .هانا از 1 ماهگى به شىر خشک و تغذیه من با فرآورده هاى گاوى حساسیت پىدا کرد و در مدفوع خون دفع مى کرد که معجزه وار بعد از 1/5 ماه خوب شد.الآن دل پىچه و گاه رفلاکس داره و مدفوعش گاهى کاملا کف الوده که نمى دونم نرماله ىا نه؟4-5 بار ىا بىشتر هم دفع داره که کاملا اسهالى هست. بچه هاى شما هم اىن طورىن؟
سلام دوستان خوبید کیان هم قدش موقع تولد 48 بود دورسرش 32وزنشم2220بود 12روز پیشم که دکتر بودیم قدش 56دورسرش 38وزنش4000کیلو بود پسره منم از یک ماهگی شیرکمکی رو براش شروع کردم آپتامیلfmsبود که باید باشیر حودم مخلوط میکردم و میخورد که زیاد اثری نداشت دوماهگی آپتامل pdfخورد که خداروشکر دکی از وزنگیریش راضی بود وگفت براش ادامه بده خیلیم بد گیر میاد
از وقتی شیرخشک میخوره شکمش دیر به دیر کار میکنه جوری که 5روز یه بار صابون بچه وارد مقعدش میکنم تا شکمش کار کنه
سلام مامانای گل. من تازه وارد سایت شدم. ولی همیشه به عنوان یه مرجع خوب از تبادل نظرها استفاده میکردم. خوشحال میشم اگه منو تو جمعتون راه بدین. پسرم، کیاشا ٢٠ فروردین بدنیا اومد. قدش ٥٢،وزنش ٣/٤٠٥ ،دور سر و دور سینه ٣٦ سانتی متر بود. الانم شیر خودمو میخوره و ٥ کیلو شده. ولی دکتر گفت خوب وزن نگرفته و باید شیر خشک بدم:(((((
مادر شدن زیباترین حس دنیاست
الی جان نی نی من هم گاهی پی پی اش کف آلود میشه.
مارین و مامی کیان عزیز این کم وزنی هم انگار گریبانگیر همه نی نی هاست. من هم مجبور شدم از ماه دوم بهش شیر خشک بدم. رزا اول ببلاک خورد.بعد بردم یه دکتر دیگه بهش بیومیل پلاس داد. دیگه خیلی وزن بگیره روزی ٢٠ گرم در صورتی که باید ٢٥ گرم بگیره. شیر خشک رزا هم بد گیر میاد. سه شنبه باید ببرمش دکتر و پایش . میام میگم نتیجه چی شده.راستی دکتر به من گفت هر وعده غذا اول شیر خودت رو بده ١٠ الی ٢٠ دقیقه بعد ٣٠ سی سی شیر خشک بدهشتا بدونه اولویت با شیر مادره.م ا چطوری شیر خشک میدین؟ آیا سینه ی خودتون رو راحت میگیره چون رزا گاهی لج میکنه و سینه رو بد میگیره. راستی رزا الان اسمش رو صدا میکنی کمی با تأخیر برمیگرده سمت صدا.جدیدا هم غریبی میکنه، من باهاش کتاب های هوش رو هم کار میکنم.
کیاشا شیر راحت و خوب میخوره. بنظر نمیرسه گرسنه بمونه از کم بودن شیر ولی نمیدونم چرا وزن خوب نگرفته. البته هر دکتری هم یه چیزی میگه. یکی میگه نرماله یکی میگه کم وزن گرفته. برای همینم دلم نمیاد خیلی بهش شیرخشک بدم. فقط بعضی شرایط که نمیتونم شیر خودمو بدم شیر خشک میدم. کیاشا هنوز به اسمش عکس العملی نداره ولی خیلی زیاد میخنده حتی با صدای بلند، از ذوق جیغ میزنه، زبونش و بیرون میاره، تازگیا اجسام و چند ثانیه تو دستش میگیره. غریبی هم میکنه متاسفانه :(
مادر شدن زیباترین حس دنیاست
2810