2777
2789
پسرم 29 اذر واکسن داره براش دعا کنین از وقتیم وارد پاییز شدیم همش سرماخورده تا میاد خوب بشه دوباره شروع میشه. هرکس یه مشکلی داره منم مشکلم اینه. شیر خوردنش خوبه وزنش زیاد انقد که لباساش زود براش تنگ میشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ماشالله بهار جون به گل پسرت
ﺑﺎ ﺩﻟﺨﻮﺭﯼ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﮔﻔﺘﻢ ... ﺩﺭﺏ ﺁﺭﺯﻭﻫﺎﯾﻢ ﺭﺍ ﻗﻔﻞ ﮐﺮﺩﯼ ... ﮐﻠﯿﺪ ﺭﺍ ﻫﻢ ﭘﯿﺶ ﺧﻮﺩﺕ ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺷﺘﯽ ... ﻟﺒﺨﻨﺪﯼ ﺯﺩ ﻭ ﺟﻮﺍﺏ ﺩﺍﺩ ... . . . . ﻫﻤﻪ ﻋﺸﻘﻢ ﺍﯾﻦ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺑﻪ ﻫﻮﺍﯼ ﺍﯾﻦ ﮐﻠﯿﺪ ﻫﻢ ﺷﺪﻩ ... ﮔﺎﻫﯽ ... ﺑﻪ ﻣﻦ ﺳﺮ ﻣﯽ ﺯﻧﯽ
هر کس گروه زد بگه تا منم شمارمو واسش بفرستم
ﺑﺎ ﺩﻟﺨﻮﺭﯼ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﮔﻔﺘﻢ ... ﺩﺭﺏ ﺁﺭﺯﻭﻫﺎﯾﻢ ﺭﺍ ﻗﻔﻞ ﮐﺮﺩﯼ ... ﮐﻠﯿﺪ ﺭﺍ ﻫﻢ ﭘﯿﺶ ﺧﻮﺩﺕ ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺷﺘﯽ ... ﻟﺒﺨﻨﺪﯼ ﺯﺩ ﻭ ﺟﻮﺍﺏ ﺩﺍﺩ ... . . . . ﻫﻤﻪ ﻋﺸﻘﻢ ﺍﯾﻦ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺑﻪ ﻫﻮﺍﯼ ﺍﯾﻦ ﮐﻠﯿﺪ ﻫﻢ ﺷﺪﻩ ... ﮔﺎﻫﯽ ... ﺑﻪ ﻣﻦ ﺳﺮ ﻣﯽ ﺯﻧﯽ
سلام .فرنی را اول خیلی رقیق درست کنید من که می زارم کاملا ابش بکشه بعد شیر خودما میریزم توش و خیلی رقیق میکنم بعد میریزم توی شیشه که دهنش خیلی بزرگه وقتی میجویه سر شیشه را فرنی میریزه توی دهنش خیلی هم میریزه بیرون اما بهتر از قاشقه
(تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۷/۲۱وزن هدف۷۵.....)وزن شروع در گروه مانکن های زیبا85.وزن هدف75.با امید بر خداوند متعال تا سی اذر75شدددم
من برنج طارم گرفتم بعد از دو روز خیس خوردن گذاشتم خشک شد بعد اسیاب کردم بعد هم با صافی بسیار ریز الک کردم
(تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۷/۲۱وزن هدف۷۵.....)وزن شروع در گروه مانکن های زیبا85.وزن هدف75.با امید بر خداوند متعال تا سی اذر75شدددم
من اب درست میکنم بعد اخر وقتی شعله برداشتم شیر خودما میریزم توش
2810