2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ماشالله به تیام و مهرسا کوچولو، هردو خیلی نازن 😍
ﺑﺎ ﺩﻟﺨﻮﺭﯼ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﮔﻔﺘﻢ ... ﺩﺭﺏ ﺁﺭﺯﻭﻫﺎﯾﻢ ﺭﺍ ﻗﻔﻞ ﮐﺮﺩﯼ ... ﮐﻠﯿﺪ ﺭﺍ ﻫﻢ ﭘﯿﺶ ﺧﻮﺩﺕ ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺷﺘﯽ ... ﻟﺒﺨﻨﺪﯼ ﺯﺩ ﻭ ﺟﻮﺍﺏ ﺩﺍﺩ ... . . . . ﻫﻤﻪ ﻋﺸﻘﻢ ﺍﯾﻦ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺑﻪ ﻫﻮﺍﯼ ﺍﯾﻦ ﮐﻠﯿﺪ ﻫﻢ ﺷﺪﻩ ... ﮔﺎﻫﯽ ... ﺑﻪ ﻣﻦ ﺳﺮ ﻣﯽ ﺯﻧﯽ
من خیلی ناراحتم احساس میکنم از دخترم خوب نگهداری نمیکنم ☹ دخترم همش ناارومه، خوابش طرل روز کمه و فقط تو بغل میخوابه،، وزنش احساس میکنم کمه،، همش خودم مقصر میدونم که نمیتونم خوب ازش مراقبت کنم 😭
ﺑﺎ ﺩﻟﺨﻮﺭﯼ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﮔﻔﺘﻢ ... ﺩﺭﺏ ﺁﺭﺯﻭﻫﺎﯾﻢ ﺭﺍ ﻗﻔﻞ ﮐﺮﺩﯼ ... ﮐﻠﯿﺪ ﺭﺍ ﻫﻢ ﭘﯿﺶ ﺧﻮﺩﺕ ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺷﺘﯽ ... ﻟﺒﺨﻨﺪﯼ ﺯﺩ ﻭ ﺟﻮﺍﺏ ﺩﺍﺩ ... . . . . ﻫﻤﻪ ﻋﺸﻘﻢ ﺍﯾﻦ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺑﻪ ﻫﻮﺍﯼ ﺍﯾﻦ ﮐﻠﯿﺪ ﻫﻢ ﺷﺪﻩ ... ﮔﺎﻫﯽ ... ﺑﻪ ﻣﻦ ﺳﺮ ﻣﯽ ﺯﻧﯽ
داخل هیچ چیز هم نمیمونه، نه کریر، نه کالسکه، نه رو زمین، فقط میگه بغلم کنید،، به هیچ کاری نمیرسم 😕
سارا جون هنوز دیر نشده میتونی این عادتشو ترک بدی فقط یه خورده باید قوی باشی بزارش زمین هر چقدم گریه کرد بلند نکن میگم که به دلت مربوط میشه میتونی این کارو کنی یا نه هیچ بچه ای با گریه معذرت میخوام هیچیش نمیشه مهر سا میدونه من بغلش نمیکنم ساکته ولی تا باباش میاد متوجه میشه اخه همسرم همیشه بغلش میکنه ووقتیم میاد خیلی ناارومی میکنه منظورش اینه که بغلم کنید دوسه روزصدای گریه هاشو تحمل کن میدونم سخته منم کشیدم ولی الان خیلی راحتم.به همهدی کارامم میرسم الان اون کوچیکه بغل کردنش راحت ولی بزرگتر شه چطور میتونی همش بغلش کنی!!!؟!؟'!!؟
به نام خداوندی که وجود آرسام ومهرسا را برایمان به ارمغان آورد خدایا شکرت
من دخترمو به همه چی عادت دادم حتی به تختش ولی واسه پسرم زیاد تجربه نداشتم و الان خیلی بخواب وبد غذا در اومده
اامشب دیگه گفتم خدایا میسپارم به خودت چاقی ولاغری دیگه واسم اهمیت نداره فقط سلامت باشن امییییییین
سلام مرسی خانما ممنون از همتون شما هم عکس کوچولوهاتون بذارید ببینیم ماشالله سوما جون مهرسا کوچولو خیلی نازه خدا حفظش کنه
خدا جون ممنونم که دختر نازم و بابای گلش بهم هدیه دادی . خدا جون خودت نگهدارشون باش
خانما من سه روز غذای کمکی شروع کردم تیام اصلا"دوستش نداره زورکی یه کوچولو میخوره بعد گریه میکنه همون موقع شیر خودم میدم میخوره بچه های شما هم اولش اینطوری بودن
خدا جون ممنونم که دختر نازم و بابای گلش بهم هدیه دادی . خدا جون خودت نگهدارشون باش
2810