2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه مدت با استفراغش اذیتم کرد حالا اون بهتر شده الانم با شیر نخوردنش بعضس وقتا تا 5ساعت تو روز گشنه میمونه و شیر نمیخواد وهرکارم میکنم نمیخابه مجبور میشم به شوهرم زنگ بزنم ازسرکار بیاد بریم با ماشین بگردیم اا شیر بخوره
ایلین جون یه چیزی براش نذر کن. دختر من تا دوماهگی خیلی گریه میکرد... چون یه پسر سه ساله داشتم خیلی بهم سخت میگذشت. بالاخره یه زیارت عاشورا به نیت حضرت علی اصغر خوندم. از همون روز دیگه اروم اروم شد بلطف ایشون.
که دنیا به خسران عقبی نیارزد/به دوری ز اولاد زهرا نیارزد/ و این زندگانی فانی، جوانی، خوشیهای امروز و اینجا/به افسوس بسیار فردا نیارزد.
اره دکتر دخترم گفت مشکلی نداره میتونم بهش بدم،، این پوره میوه ١٠٠٪‏ طبیعی هست ،، روی جلدشم نوشته واسه نی نی از ٤ ماه به بعد میتونه استفاده کنن
ﺑﺎ ﺩﻟﺨﻮﺭﯼ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﮔﻔﺘﻢ ... ﺩﺭﺏ ﺁﺭﺯﻭﻫﺎﯾﻢ ﺭﺍ ﻗﻔﻞ ﮐﺮﺩﯼ ... ﮐﻠﯿﺪ ﺭﺍ ﻫﻢ ﭘﯿﺶ ﺧﻮﺩﺕ ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺷﺘﯽ ... ﻟﺒﺨﻨﺪﯼ ﺯﺩ ﻭ ﺟﻮﺍﺏ ﺩﺍﺩ ... . . . . ﻫﻤﻪ ﻋﺸﻘﻢ ﺍﯾﻦ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺑﻪ ﻫﻮﺍﯼ ﺍﯾﻦ ﮐﻠﯿﺪ ﻫﻢ ﺷﺪﻩ ... ﮔﺎﻫﯽ ... ﺑﻪ ﻣﻦ ﺳﺮ ﻣﯽ ﺯﻧﯽ
هفته دیگه واکسن پنج و نیم ماهگی دخترمه، واکسن دوم مثل اولی هست؟
ﺑﺎ ﺩﻟﺨﻮﺭﯼ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﮔﻔﺘﻢ ... ﺩﺭﺏ ﺁﺭﺯﻭﻫﺎﯾﻢ ﺭﺍ ﻗﻔﻞ ﮐﺮﺩﯼ ... ﮐﻠﯿﺪ ﺭﺍ ﻫﻢ ﭘﯿﺶ ﺧﻮﺩﺕ ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺷﺘﯽ ... ﻟﺒﺨﻨﺪﯼ ﺯﺩ ﻭ ﺟﻮﺍﺏ ﺩﺍﺩ ... . . . . ﻫﻤﻪ ﻋﺸﻘﻢ ﺍﯾﻦ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺑﻪ ﻫﻮﺍﯼ ﺍﯾﻦ ﮐﻠﯿﺪ ﻫﻢ ﺷﺪﻩ ... ﮔﺎﻫﯽ ... ﺑﻪ ﻣﻦ ﺳﺮ ﻣﯽ ﺯﻧﯽ
سلام خانما امروز دخترم بردم چکاب پایان 5ماهگی دکترش یه واکسن براش تجویز کرد گفت برا همه بچه ها مینویسم اگه کسی خواست تهیه میکنه براش میزنم چون کمی گرونه واکسن پریوانار گفت تو اکثر کشورا از واکسیناسیونای اجباریه ولی تو ایران نه برا سینه پهلو و مننژیت و سینوزیت و چند تا مریضیه دیگه است که تو سه نوبت باید بزنیم منم از داروخانه سیزده آبان گرفتم و براش زد گفتم به شما ها بگم اگه دوست داشتین با نظر دکتر بچه هاتون این واکسن بزنید
خدا جون ممنونم که دختر نازم و بابای گلش بهم هدیه دادی . خدا جون خودت نگهدارشون باش
2810