2777
2789
من اوایل میخوردم الانم یه وقتایی رازیانه دم میکنم تو ام بخور هنوزم بعضی غذاها شیرم زیاد میکنه مثل ماهیچه و ابگوشت و کله پاچه و البته من قرمه سبزیم خوردنی احساس میکنم شیرم بیشتر شده
خدا جون ممنونم که دختر نازم و بابای گلش بهم هدیه دادی . خدا جون خودت نگهدارشون باش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها دختر من دیگه واکسن نداره تا یکسالگی،،
ﺑﺎ ﺩﻟﺨﻮﺭﯼ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﮔﻔﺘﻢ ... ﺩﺭﺏ ﺁﺭﺯﻭﻫﺎﯾﻢ ﺭﺍ ﻗﻔﻞ ﮐﺮﺩﯼ ... ﮐﻠﯿﺪ ﺭﺍ ﻫﻢ ﭘﯿﺶ ﺧﻮﺩﺕ ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺷﺘﯽ ... ﻟﺒﺨﻨﺪﯼ ﺯﺩ ﻭ ﺟﻮﺍﺏ ﺩﺍﺩ ... . . . . ﻫﻤﻪ ﻋﺸﻘﻢ ﺍﯾﻦ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺑﻪ ﻫﻮﺍﯼ ﺍﯾﻦ ﮐﻠﯿﺪ ﻫﻢ ﺷﺪﻩ ... ﮔﺎﻫﯽ ... ﺑﻪ ﻣﻦ ﺳﺮ ﻣﯽ ﺯﻧﯽ
منم دیگه میخوام غذای دخترمو شروع کنم ، امروز میخوام واسش برم خرید، دوستیاااا بگین مواد غذایی واسه سوپ چی بگیرم؟ شاید غذارو شروع کنم یکم وزن بگیره
ﺑﺎ ﺩﻟﺨﻮﺭﯼ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﮔﻔﺘﻢ ... ﺩﺭﺏ ﺁﺭﺯﻭﻫﺎﯾﻢ ﺭﺍ ﻗﻔﻞ ﮐﺮﺩﯼ ... ﮐﻠﯿﺪ ﺭﺍ ﻫﻢ ﭘﯿﺶ ﺧﻮﺩﺕ ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺷﺘﯽ ... ﻟﺒﺨﻨﺪﯼ ﺯﺩ ﻭ ﺟﻮﺍﺏ ﺩﺍﺩ ... . . . . ﻫﻤﻪ ﻋﺸﻘﻢ ﺍﯾﻦ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺑﻪ ﻫﻮﺍﯼ ﺍﯾﻦ ﮐﻠﯿﺪ ﻫﻢ ﺷﺪﻩ ... ﮔﺎﻫﯽ ... ﺑﻪ ﻣﻦ ﺳﺮ ﻣﯽ ﺯﻧﯽ
واقعا بچه داری داخل کشور دیگه که فامیل کنارت نباشه سخته،، داخل ایران کمکی بیشتره،،
خانوما من یه دغدغه بزرگ دادم میشه راهنماییم کنید...من الان دخترم کنار تخت خودم گهواره گذاشتم میخوابه...دیگه یه کوچولو بررگتر شه گهواده رو میزارم کنار چون میترسم باکله بیوفته زمین. بعد گهواره دخترمو کجا بخوابونم تو تخته خودمونم میترسم بزارم...
ایلین جون واسه دختر منم ٢ بار اتفاق افتاده که پتو رو انداخته باشه رو سرش ، من سکته کردم از ترس که اگر دیرتر بیدار میشدم خدای نکرده دخترم خفه میشد،، الان یک پتو سنگین تر میندازم روش مرتب هم بهش سر میزنم،
2810