2777
2789

تو آزمایش خون مامانم اینا زیاد و کم شده کسی میدونه مربوط به چی هست؟؟ ممنون میشم

نوتروفیلها در عفونت‌های حاد مثل بیماری عفونی و آپاندیسیت حاد در خون زیاد میشن

علت لنفوسیت پایین هم ممکنه یا تو گره های لنفاوی گیر افتاده باشه یا تولید نشه یا از بین بره

prove yourself to yourself not others

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نوتروفیلها در عفونت‌های حاد مثل بیماری عفونی و آپاندیسیت حاد در خون زیاد میشن علت لنفوسیت پایین هم ...

عزیزم ممنونم ولی برعکس چیزی هست که گفتید.. نوتروفیلهاش کم هستن و لنفوسیتها زیاد...خطر داره؟ نمیدونم چرا دلم شور میزنه

عزیزم ممنونم ولی برعکس چیزی هست که گفتید.. نوتروفیلهاش کم هستن و لنفوسیتها زیاد...خطر داره؟ نمیدونم ...

عنوانت اینه. بالا بودن نوتروفیل پایین بودن لنفوسیت

ممنون عزیزم..پس نشونه بیماری جدی نیست؟؟ فردا میبرم دکتر ولی خیلی دلشوره دارم

نه عزیزم انشالله که چیزی نیست. احتمال زیاد انتی بیوتیک میدن. ولی این ازمایش رو با چیزای دیگه هم چک میکنن. مثلا نمونه برداری توده ها و انزیم های بدن. بستگی به اونا هم داره اگه بقیه اوکی باشن فقط دارو میدن بهشون برای عفونت

داروی خاصی مصرف میکنه؟ 

بله یه قرص برای چربی خون میخوره...قرص واساران برای فشار خون...دوتا هم اسپری برای تنگی نفس مصرف میکنه که دو هفته است حدودا میزنه....نئوتادین هم برای همین تنگی نفس.... بمیرم براش شده کلکسیون مریضی  

بله یه قرص برای چربی خون میخوره...قرص واساران برای فشار خون...دوتا هم اسپری برای تنگی نفس مصرف میکنه ...

پردنیزون، آنتی بیوتیک ها و دیورتیک ها باعث کاهش گلبول های سفید خون میشن. عفونت ویروسی و بیماری خود ایمنی و کمبود ویتامین و پرکاری تیروئید و لوسمی هم علت هاشه. امیدوارم ک چیزی نیست حتمن برید دکتر  انشالله چیز خاصی نیست

پردنیزون، آنتی بیوتیک ها و دیورتیک ها باعث کاهش گلبول های سفید خون میشن. عفونت ویروسی و بیماری خود ا ...

ممنون عزیزم...ایشالا که چیزی نباشه ...قربونت برم عزیزم زحمت کشیدی

ممنون عزیزم...ایشالا که چیزی نباشه ...قربونت برم عزیزم زحمت کشیدی

عزیزم دکترچی گفت پسرمن توآزنایشش لنفوسیت کمه

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...
بیشتر ببینید