2777
2789
عنوان

یکی بیاد تاپیک من خار نداره بخدا 😂مادرشوهریه 🤪

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 21 پست

منم به دخترم میرسم ولی لاغره ریزه است غیر مستقیم میگن تو بهش نمیرسی در صورتی که ژن چاقی نداره !!!!!طرز فکر اشتباهییه که هر بچه ایی که چاقه پدر مادرش میرسن بهش هر کی ام لاغره نمیرسن !!

در دنیا از سه آهنگ می هراسم ..صدای کودکی از بی مادری؛صدای عاشقی از جدایی؛صدای مجرمی از بی گناهی😔

شوهرت خیلی بی سیاسته خودشم گیر کرده این وسط نه میتونه خانوادشو کامل رها کنه هم ازینکه شمارو ناراحت میکنن ناراحته خدا آدمای بدجنسو که آتیش میزنن تو زندگی دیگرون لعنت کنه حاصرن از حسودی پسر خودشونم عذاب بدن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره آجی می دونم ولی متنشون یه جوری انگار میگه همیشه نمیشه گفت

نه گلم میشه ..التناس دعای فراورون

خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را  دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...
اگه مادرش عاقل باشه خوبه واقعا  منم تا دوهفته میش خیلی مشکل داشتم ازینکه ازپدرش میترسه ک حرف ش ...

نیست یه ادمیه ک‌نگو فقط جرات داری مخالف میلش عمل کنی دیگه ول کنت نیس😢😰

یارانه میدن لایک میکنید ؟؟؟؟😑😑😑
حاجت روا ان شاءالله شما هم برای من دعا کن

رفتم خبر رسانی کنم کسی بی نصیب نمونه  جای تشکر طلبکار شدن🙄😏😂

خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را  دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...