2777
2789
عنوان

قرص حساسیت لوراتادین

40226 بازدید | 20 پست

سلام، دوستان من حساسیت شدید فصلی دارم، آپو سیتریزین میخوردم، الان هفته پنجم بارداری ام، گفتن به جاش لوراتادین بخور.

کسی میدونه ضرر داره یا نه؟

چیکار کنم برای عطسه ها، دل و رودم میاد تو دهنم بس که شدیده عطسه هام.

من خوردم مشکلی نداره

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.»

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لوراتادین که قرص معدس.منم این حساسیتو دارم کارا خدا تو بارداریم همون ۱سال اینطور نشدم فقط ولی الآن آنتی هیستامین میخورم نمیدونم برات خوبه یا نه سرج کن اینترنت

لوراتادین که قرص معدس.منم این حساسیتو دارم کارا خدا تو بارداریم همون ۱سال اینطور نشدم فقط ولی الآن آ ...

اون رانیتیدینه

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.»

بیشتر ببینید
لوراتادین که قرص معدس.منم این حساسیتو دارم کارا خدا تو بارداریم همون ۱سال اینطور نشدم فقط ولی الآن آ ...

واااا لوراتادین قرص ضد آلرژیه. مال معده نیییییست

دوست من! حرف نامربوط زدن، زدنِ خودت به کوچه علی چپ، انکار کردن، پیچوندن، انکار حقیقت، و.... راه پاسخ دادن به نظرات مخالف با نظرت نیست. یاد بگیر که اشتباهتو بپذیری. فرهنگ گفتگو را برو یاد بگیر و تا وقتی منظور طرف مقابلت را درست نفهمیدی، اظهار نظر نکن. یا حداقل بپذیر که اشتباه متوجه شدی.                  دوستان نینی سایتی گرامی!! لطفا اگه نظری مخالف نظر من دارید، منو ریپلای نکنید. بیاید یه کم بزرگ بشیم و یاد بگیریم که هر کس نظر خودشو داره. اگه مخالفی، نظر خودتو بده و برو، ولی منو ریپلای نکن
بیشتر ببینید
من چندسال خوردم واسه حساسیت عالیه.ولی هر روز نمیخوردم فقط وقتی خیلی اذیت میشدم ولی تو بارداری استفا ...

منم بیرون میرم باید حتما بخورم. وگرنه از شدت عطسه کل بدنم درد میگیره.

دکتر بهتون گفته؟اگه دکتر گفته مصرف کن ولی زیاد نه.زیادیش عوارض داره

آره. آپو سیتریزین قبل از بارداری میخوردم، اینم تو اینترنت زده مشکلی نداره، ولی دکتر گفت لوراتادین مطمئن تره. چون هنوز هفته پنجمم خیلی نگران میشم که ضرر نکنه یه وقت. تا مجبور نباشم نمیخورم.

ممنون عزیز🌹