2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی زود  دیر  می شود!!!!

واقعا⁦❤️⁩

به اینا نگاه کنید😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن جالبه نه منم خودم اول باورم نمیشد               یکی و دارم شب و روز به فکرمه😍😍.     طلبکاره پولشو میخواد😐

بی خیال 

سلام  من تک فرزندم آذر ۸۹با شوهرم دوست شدم اردیبهشت ۹۲عقد کردیم و مهر ۹۴عروسی کردیم و ۱۲فروردین اقدام کردیم برای بارداری ولی ۱۸خرداد ۹۸بچم سقط شد به خاطر تصادف دعا کنید این روزا زود بگذره و بشه ۳ماه تا دوباره اقدام کنم لطفا یه صلوات بفرستید تا زندگیم همچیش رو روال بیوفته            اگه م مشکلات برداریم زندگی شیرین میشه

من هم افسرده شدم و هم پرخاسگر .حالم بهتره ولی هر وقت یادش میافتم اشکام سرازیر میشه منم قهر بودم‌وهیچ وقت دعوتم نکرد ...

خانومی که دنبال آتو گرفتن از دیگرانی قابل توجه شما منظورم از کرم،کرم صورته .اندکی تفکر .مثبت اندیش باشیم خخخ

پنج ساله عروسشم یه بارم نگفته بیا خونمون یه بارم باهاش بحث نکردم بی احترامیش نکردم که بگی بخاطر این بوده حتی به تنها پسرش خونمونم تو این پنج سال سه بار اومده اونم تو عید پسرش تصادف کرد من باردار حاضر نشد بیاد بالا سر پسرش که نوه اش اذیت نشه اصلا محبت نداره شوهرم خودشم میگه بخاطر بارداریم چندبار دلمو شکسته که واگذارش کردم بخدا همشم گفته این بچه هم براش نمیمونه....خدارو هم شاهد میگیرم بدی جز محبت بهش نکردم منم دلم میخواست خانواده شوهرم مث خانواده خودم باشن ولی بختم نذاشت.....یه بارم تو بارداریم براش مث مادر درددل کردم رفت به دختراش گفت تو بارداری تن خودم و بچمو لرزوندن من ازشون نگذشتم خدا هم نگذره ازشون

🌈 متاهل و پایبند به زندگی مشترک💍درخواست دوستی آقایون⛔️

سره خیانت شوهرم باشوهرم دعوام شدمادرشوهرم طرفه شوهرمو گرفت خودشم بامن قهر کرد یک ماه پیش تو عروسی بهش دست دادم با بی میلی دست داد خدارو شکر اگرم فوت کرد عذابه وجدان ندارم چون خودش نخواست هروقتم بخواد شوهرمو دعوت کنه زنگ میزنه بهش میگه برو بچتو بردار بیا ر

من به همه عروس ها يه پيشنهاد عالي دارم كه تا اخر عمرتون در كنار خانواده شوهر بدون جنگ زندگي مملو از ارامش داشته باشيد اينكه دوووووري و دوستي

مادر سوهر من از اون خانماي اهل برو بياي زياد و تلفني وهمش دعوت كنه و خودشم ميخواد بره همش مهموني ومن اينو همون روزاي اول فهميدم و جوري رفتار كردم كه بدونه من يه ادمي هستم كه دوست دارم تو خودم باشم اهل تلفن نيستم زندگي خودمو ميكنم و به همه هم احترام  ميذارم ديگه همش زنگ نميزد  پاشين بياين مهمون اومده يا هي پاشه بياد خونمون يا المي زنك بزنه هي بگه چه خبر

هيجوقت هم تو اين ١٤ سال باهاش قهر نكردم ماهي يه بار ميريم خونشون كلي هم عزت و احترام داريم شب هم محاله بخوابم خونشون ديگه فهميدن چهجوري بايد رفتار كنن هرچي معاشرت بيش حرف و حديث هم بيشتر