2777
2789
عنوان

مسابقه عکاسی نی نی های مهری

| مشاهده متن کامل بحث + 79826 بازدید | 663 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با تشکر از همه کسانی که دفعه ی قبل به پارسا رای دادین ...و بالاخره برای اولین بار اول شد و من بسی مسرور گشتم همی....وممنون از مهکامه ی عزیزم که زحمت موضوع جدید را متقبل شد... و تشکر از الهام مهربون که عکس را درست کرد
1_کیان عزیزم...2_مهشب کوچول (که توی عکس قشنگش همه عاشقن! حتی تصویر تلوزیون و عروسک مهشب..) 3_کارن موچول ناز
دوستان عزیز ممنون از شرکتتون ......
برنده این مسابقه :
1- ثنا بانو با 35 امتیاز
2- کارن خان با 22 امتیاز
3- ارغوان خانم با 20 امتیاز

فافی جان و مهکامه جان و لیلا جان مبارک باشه . و فافی جان منتظر اعلام موضوع جدید مسابقه تا امشب هستیم .
ثنا بانو گفت: سلام
از لطف و عنایت شما خاله های مهربون بسیار سپاسگزارم . برای همتون دعای خیر میکنم و حاجات قلبیتون را در الویت دعاهام قرار میدم. میدونین که دعاهای من سه سوته گیراست. در زمان گرفته شدن اون عکس هم داشتم برای موفقیت خودم در مسابقات دعا میکردم که شکر خدا سندی شد بر ادعای من.
و من الله توفیق

موضوع : فسقلی و فضولیاش!
2810