2777
2789
عنوان

سر نگاه کردن ب دخترا باهاش دعوام شده+اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 1993 بازدید | 123 پست
از این حرصم میگیره ک تاکیدم داره من اصلا نگاه نکردم و از این ادما خوشم نمیاد اما کامل توضیح داد پس ا ...

سر یه موضوعی  به شوهرم میگم بگو  خواهرت خوشگل تره یا دختر داییم خودمو میکشم میگم یکدومو بگو 

میگه هر کدومو بگم بدبخت میشم😂😂😂😂😂😂تو خوشگلی توووو

😍😍خدایا شکرت😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خلاصه اینکه استاتر شغل شوهرت اینه. منم همیشه دلم میخاست شوهرم توی معدنی چیزی کار میکرد که دختر نبینه   اخه خیلی خوشتیپه اما چ میشه کرد. حالا تو هم اصلا به این کارش محل نذار کلا حرفه عوض کن انگار ن انگار ناراحت بودی چون اگر بفهمه رو این چیزا حساسی یا قایمکی یه کاری میکنه یا از این نقطه ضعف سوءاستفاده میکنه 

2803

سلام

مردها کلا همینطورن توی یه نگاه چند ثانیه ای همه چیز رو میتونن ببینن پس بهش گیر ندین الکی .  

مثلا درحین رانندگی ، اقا راننده ایت رنگ کفش خانوم اون طرف خیابون رو میبینه اما خانوم کنارش نشسته نوشته روی تابلو روبرو رو نمی بینه

ذاتشوون اینطوریه و عیبی نیست براشون

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)

عزیزم الان فکر کردی اینجوری ب شوهرت گفتی دیگه نگا نمیکنه؟؟

چرا عزیزم نگا میکنه..چون مردا نگا میکنن😐

ولی با این حرفت اون پشت دستش رو داغ کرد ک دیگه چیزی بهت نگه

لطفا منطقی باشیم

خودت رو دوست داشته باش❤
2804
سلام مردها کلا همینطورن توی یه نگاه چند ثانیه ای همه چیز رو میتونن ببینن پس بهش گیر ندین الکی . &nb ...

اخه جالبه میگن مردا ب جزییات اهمیت نمیده اما تو برخورد با زنا و دخترای دیگه فرق داره

اخه جالبه میگن مردا ب جزییات اهمیت نمیده اما تو برخورد با زنا و دخترای دیگه فرق داره

جزییات رو میبینن همون بار اول که جدید باشه

البته مردایی هم هستن که خانوم رنگ میزنه موهاشو نمیبینن هاااااا  

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)

یه چیزی بگم و لپ مطلب ادا کنم،از مردا بدم میاد،چون تهش خودخواهن،چون خودشون نگاه کنن تو ذاتشونه و عیب نیس و مگه چی میشه و اینا،ولی اگه زنشون نگاه کنه میشه آمار بده ،چراغ سبز نشون ده،اه

2805

استارتر نگو مهم نیست ،مهم نبود اولت ناراحت نمیشدی ،میگفتی دیده ک دیده ب جهنم 

دوما وفتی پیام دادی ک ارم دلیل ناراحتیمو نپرسیدی،یعنی خوشت نمیاد قهر بمانید. 

با خودت رو راست باش و ببین مشکلت با کدومه  نگاه کردن شوهرت یا چیز دیگه. 

من خودم بشدت بشدت رو این مسئله رو شوهرم حساسم. 

قراره دختر خوبی بشم،پس لطفا نرید رو مخ

من اوایل ازدواج مث گشت ارشاد بودم واس شوهرم بیرون ک میرفتیم فقط درگیر این بودم ببینم چشمش دنبال کیه 

بنده خدا اصلا هیز نیستا وسواس گرفته بودم جفتمون اذیت میشدیم اونم دیگ چیزی واسم تعریف نمیکرد بعد ی مدت رو خودم کار کردم الان تو خیابون خودم بهش خیلی چیزا رو نشون میدم 

مثلا رنگ موی دختره یا مدل شلوار و این چیزا 

واس جفتمون عادی شده

استارتر نگو مهم نیست ،مهم نبود اولت ناراحت نمیشدی ،میگفتی دیده ک دیده ب جهنم  دوما وفتی پیام د ...

خیلی وقته نمیدونم چمه 😔 دلم نمیخواد کس دیگه رو ببینه کس دیگه رو بخواد اما دلمم نمیخواد کنارم باشه دلم نمیخواد ببینمش از این حسای خودم بدم میاد این روزا میگم طلاق بگیرم ازش تا نبینمش حتی دلیل طلاقمم نمیدونم

2801