2777
2789
عنوان

مامانای بهمن 93 بیان از بچه هامون بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 11 بازدید | 65 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
لایف جون شاید بین اخرین وعده شیر و صبجونه فاصله کمه.منم دخترم نیم ساعت بعد از خواب بیدار شدنش صبحونه رو میدم.قبلش نمیخوره.بی میله
وزن فعلی ۶۵/۳۰۰ وزن هدف ۵۵ تاریخ شروع رژیم ۹۷/۷/۲۸
مامانیا من دخترم بهمن به دنیا میاد سیسمونی چیا واسش گرفتین که خیلی کاربردی بود ببخشید صاحب تاپیک هرکی دوست داشت حواب بده معذرت میخوام
ایرانمون پر میشه از امید هر کوچه ای پر میشه از آواز...قفس یه روزی میشکنه آخر پرنده توی خونشه پرواز✌
گل بانو جان قنداق فرنگی بگیر.ولی کریر به فصلش نخورد.فقط دو هفته.یه سرتاپایی کافیه کوچیک میشه زود.لباس صفر و کلاه و بقیه چیزا که مثله بقیه ماهاس
وزن فعلی ۶۵/۳۰۰ وزن هدف ۵۵ تاریخ شروع رژیم ۹۷/۷/۲۸
ممنون از نگرانی در اومدم .راستی من لوبیا پلو با ماست بهش دو روز در میون میدم عاشق این غذاس
آهای پسرای همسایه شما را بخدا مردای خوبی شوید،من دارم این فرشته را با خون دلم بزرگ میکم👼
2810