یعنی تو مسیر خونه مادرشوهرم بودیم گفت تو بشین تو ماشین کار دارم و با کیک اومد و کلی سوپرایز شدم فکر کردم یادش رفته،رفتیم اونجا شام خوردیم و چندساعت بعد کیک رو بریدیم خوردیم کلی از کیک موند که مادرشوهر حریص و هولم اصلا نگفت میبریدش خونتون یا ن یا نگفت یکم برا خودتون برش بزنین ببرین،سریع بردش تو یخچال
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
عزیزم کلا لجی بامادرشوهرتا یبارمیگی چراشب تولدم دعوتمون کرده،یبارمیگی بقیه کیکونداد حالا یه کیک بوده دیگه
❤❤❤❤❤این امضا پراز عششششققق و حالِ خووووب،امیییید وانرژی مثبته،،امیدوارم بادیدنش حالِ دلت خووووب بشه......لبخند بزن و دنیارو قشنگتر کن بالبخندت میم مشکلات ازبین میره و شکلات میمونه همونقدر شیرین ولذت بخش🍬🍫راستی هرروز به خدا وتموم عزیزانت بگو که چقدرعاشقشونی بزرگترین ازمون زندگی ماوقتیه که بتونیم باتموم ناملایمت زندگی بازهم بگیم خدایاشکرت،قوی باش واز این ازمون سربلندبیرون بیا💪💪 خدا داره نگات میکنه بهش لبخندبزززززن *روزی که بفهمی جواب هر حرفیو نباید داد یه قدم به بلوغ فکری نزدیک شدی والبته چندین قدم هم به ارامش🍀🍀