2777
2789
عنوان

تنظیم خواب دو قلوها

2085 بازدید | 60 پست
مامانا دو قلوهام ٤ ماهشونه بسرم ساعت ١٢ شب دیکه میخوابه ولی دخترم تا ٥-٦ صبح بیداره و همش کریه میکنه دقیقا تا این میخوابه اون یکی بیدار میشه خیلی خسته شدم شاید تو این مدت ١ شب راحت خوابیده باشم کمکم کنید اخه یه نی نی ٣ ساله هم دارم اینجوری أصلا نمیتونم بهش برسم
وای فرزانه جون شاید باورت نشه ما یه همسایه داریم اسمش فرزانس دوقلو داره یه پسر یه دختر بچه هاشم همسن نینی های خودتن به خدا فک کردم اونی تا گفتی یه بچه دیگه داری البته ببخشید به موضوع ربطی نداشتا
????پسر نازم تو دنیای منی????

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شنیدم دارو داره با دکترشون مشورت کن
وإِن یَکادُ الّذینَ کَفَروا لَیُزلِقونَکَ بِأَبصارِهِم لَمّا سَمِعُوا الذِّکرَ و یَقولونَ إِنَّهُ لَمَجنونٌ * و مَا هُوَ إِلاّ ذِکرٌ لِلعالَمین / خدایاپسرم به تو میسپارم
شیر خشک هم میدی؟ من ١٠ روز اول این مسکلو با دوقلوهام داشتم،بعدش چون دکترم گفت شیرخشک هم شروع کن یادم نمیره که اون شب چقدر ارامش گرفتم وقتی بچه تا صبح یکسره خوابیدن شیرخشک چربه،بچه بهتر میخوابه....یکم گرمتر میدم که خوابالوتر بشن
91/10/24 یه روز برفی زمستون که دوقلوهام اومدن بغلم...(چه زود گذشت!!!)
تا موقع خواب خستشون کن،برای شیرخشک هم برنامه ریزی داشته باش،تنظیم کن یه وعده موقع خواب بدی،برقارو هم خاموش کن یا چراغ خواب بزن....محیط خوابو اماده کن به جا خونده بودم قبل خواب بچه رو حموم کنین،اروم میخوابه....البته ما هم اکثرا این کارو میکردیم،و شب هایی که حمام میرفتن غش میکردن از خستگی
من هنوز هم شیر خودمو میدم هم شیرخشک....بچه هام از ١٠ روزگی تا حالا عادت کردن حتما موقع خواب شیرخشک بخورن بخوابن....الانا که خودشون بالشت میارن شیشه هاشو خودشون میخورن میخوابن.... مقاومت کن چند بار بهش شیشه بده تا بگیره...من یکی از بچه هام پستونک نمیگرفت انقدر مقاومت کردم و به زور دهنش میذاشتم دیگه تسلیم شد... پستونک هم نمیخورن؟
شاید این شیرو دوست نداره،شیرشو عوض کن یا یکم با نبات شیرینش کن.... اگه اب جوش نبات هم میخوره موقع خواب بدی خوبه ارام بخشه
2810