بعد الانم خاب بودم دلم خيليييي شديد درد گرفت و رفتم دستشويي نيم ساعت
الان تهوّع و سرگيجه خيلي شديد دارم
ميترسم اپانديس باشه
بخابم ؟؟چ كنم
دختر ك شدم نه كسي مادرانه دختري ام را ب من گوشزد كرد،نه پدري عاشقانه محبتم ميكرد😭😭تنها و يك تنه دختري ام را ساليان سال به دوش كشيدم ،،،😓وقتي به سن دريافت عشق رسيدم كسي عاشقانه مرا نديد و نپرستيد 😭بعدها فهميدم دختر موجودي غريب روي زمين است😭😭دوست دارم دختري داشته باشم بغلش كنم ببوسمش،نوازشش كنم،بپرستمش 😭😭😭😭😭😭 شايد از نسل من دختري خوشبختي هاي نداشته ام را جبران كند😭😭😭😭😭😭😭😭
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
دردش ک اینجوری نیت داداش من تا تاکسی برسه بره بیمارستان افتاده بود رو زمین با دستاش و ناخوناش آسفالتا رو میخواست بکنه خیلی بد بود مرد گنده رو از پا درآورد
اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍♥️
اپاندیس که ترس ندارهههه من تازه ذوقم میکردم که یکی از اعضای داخلیم کم شده😂😂😂😂ولی جدا اصلا درد نداره بخدا من تجربه شخصیم که از بیمارستان مرخص شدم بشتم برف باریده بود برف بازی کردم یه عالمه 😂😂😂نامزدم بهم میگفت تو باید الان لوس بازی در بیاری ولی من اصلا درد نداشتم تازه برام توالت فرنگی گرفتن هروقت میرفتم اونو میذاشتم پایین رو سنگ میشستم😂😂😂
#سکوت من#خودشیهدنیاحرفه...خدایا اول سلامتی پسرمو بهش ببخش☝بعد اون چیزی که بهت قول دادمو ازم بگیر😔