2777
2789

یع سوتی خیلی گنده هم دارم😢😢

خیییییلی.گنده 

بزرگترین سوتی عمرم بود لعنتی

جلو همه بگو به من خیلی دوست دارم عشق دلم همه جا تاریک شه یهو بوی عود میاد و شمعا روشن   همه اگه پایه باشن وصل میکنیم ما صبحو به شب جمع جمعه عاشقا جمع جمع اینا رو هم عاشقتم  امشب میخوام بمونم من تا صبح کنارت   این دریا با تو چه حالی داره بارون بباره بارون بباره  تو هم بخندی برا من دوباره بخونم برات نگام تو نگاتچشاتم کنار همه نگاه کنن به ما با اون دلبری کردنات

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

يبار يه پسره اومده بود سوارم كنه😨بعد من فك كردم تاكسيه ميگفتم نه دستتون دردنكنه خدا خيرتون بده خودم ميرم دوباره از اون اصرار از من تشكر از اون اصرار از من شرمندگي😅😅همچين ك يارو با يه حالتي متاسفي براي من رفت فهميدم جريان چي بود كلي ب خنگ بودن خودم خنديدم گفتم اخه تو كوچه خلوت كدوم خري تاكسيه و اينهمه هم اصرار ميكنه ك حالا بيا بريم برسونمت😄😄😅

2803
يبار يه پسره اومده بود سوارم كنه😨بعد من فك كردم تاكسيه ميگفتم نه دستتون دردنكنه خدا خيرتون بده خودم ...

😂😂😂

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
2804
یع سوتی خیلی گنده هم دارم😢😢 خیییییلی.گنده  بزرگترین سوتی عمرم بود لعنتی

خووو بگوو

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
یه بار روزانوهام نشسته بودم بابام گفت چیکار میکنی  گفتم دارم تخم میزارم بابایی بابام گفت ببند ...

وای وای تجسم کردم بلند خندیدم همه خوابنن واییی

و خدایی که در این نزدیکیست  قناد خونگی👩🏻‍🍳
2805

12سالم بود تازه کلمه ی س.کسی رو یاد گرفته بودم😐😐فک میکردم معنیش میشه لختی....اومدم ب مامانمم یاد دادم😅..هررررجا میرفتیم مامانم مینشست منبر و تند تند میگفت س.سکی س.کسی فک میکرد خیلی کلاس داره🙈🙈🙈عاقا همه سرخ میشدن اصن یه وعضی...بعده یه مدت یکی از اقوام گفت بابا بنده خدا ب مامانت بگو معنیش چی میشه اینقد نگه..گفتم مگ چیه🙈🙈دیگ اصن روم نمیشد برم بگم معنیش چیه🙈🙈یه سال طول کشید تا مامانم ب خودش اومد😅😅

تنها کسی که بهم گفت چی تنته؟ راننده اسنپ بود، که سر چهار راه داشت دنبالم میگشت.

یه بارم اینجا یکی عکس گذاشت منم 

گفتم نگین جوون خیلی خوشکلی یه ک س بهتر بده 

(به جای عکس اشتباه تایپی بود)

بعد رفت پربازدیدا من تا دوروز ریپ میشدم اب روم رف🙈🙈🙈

تنها دلیل ادامه دادنم شمایی، مامان🫂
2801