2777
2789
شوهر من دائم پای تلویزیونه ...............ازدستش دارم دیوونه میشم خودم هم اصلا ازتلویزیون خوشم نمی اد واقعا کسل کننده است
با کودک خود ... با شوهر خود .... آن گونه رفتار نکن که او هست.... بلکــــــه آن گونـــــه که تـــــــــــوـ دوســت داری او بشـــــود
شوهر من نیست اگه هم باشه بازم نیست...

چون تو تلویزیون ......
یاالله یا محمد یاعلی یافاطمه یاحجت الله ادرکنی ولاتهلکنی... میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات بفرستید... مرسی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کارای خودشو انجام میده یا با هم باز ی میکنیم..یا
زندگیم الان بین دو بیت گیر کرده ، نمی دونم چکار کنم! یکی میگه : برخیز و مخور غم جهان گذران ...تا پا میشم میگه : بنشین و دمی به شادمانی گذران .... فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی مشخص بشه
خانواده شوشو هم دائم پای تلویزیونن اینم این جوریه اصلا روزی 18 ساعت پای تلویزیونه .......من خیلی ناراحتم احساس تنهایی می کنم ما هیچ وجخ شباهتی به هم نداریم ومن همیشه حس تنهایی دارم
با کودک خود ... با شوهر خود .... آن گونه رفتار نکن که او هست.... بلکــــــه آن گونـــــه که تـــــــــــوـ دوســت داری او بشـــــود
شوهر من یا تو اینترنته یا گیم یا فوتبال میبینه یا پای موبایلشه خیلی کارفرهنگی کنه جدول حل کنه در غیر اینصورت یا سر سفره اس یا خواب وقتی هم میخاد نشون بده به وجود من اهمیت میده میگه عزیزم یه چای برام میاریییی ‏
2810