2777
2789
عنوان

دختر ۸ ساله از چه زمانی کم کم شروع به رسیدن به بلوغ می کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 825 بازدید | 39 پست
سینه هاش در حد یه عدس رشد کردن، زیر بغلش موهاش یه کمی تیره شده

اگر قد بلند نیستید و دوست دارید دخترتون قد بلند بشه بری دکتر یه آمپول میزنه که یه کم تو بلوغش تاخیر بیوفته..بعضیا شروع بلوغ و اتمامش ۱سال هم طول نمیکشه ولی مال من شروعش تا اتمامش خیلی طول کشید و قدمم بلنده.. اگر تو یا عمه هاش بلوغ سریعی داشتین از اولین تغیرات تا پری شدن فاصله کمی بوده.. پس ببر دکتر.. اگر نه ۵،۶ سالی طول کشیده رشد سینه و موی زائد و پری .. پس نگران نباش..

سینه هاش در حد یه عدس رشد کردن، زیر بغلش موهاش یه کمی تیره شده

اگه واقعا اينطوري باشه ( ترديدم بخاطر اينه دوستان گفتن زيادي حساسي!😁) شروع بلوغه، زود نيست ولي من بودم ميرفتم جلوشو بگيرم هرچند اغلب پزشكها با دستكاري كردن روند نرمال و فيزيولوژيك بدن مخالفن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه واقعا اينطوري باشه ( ترديدم بخاطر اينه دوستان گفتن زيادي حساسي!😁) شروع بلوغه، زود نيست ولي ...

خخخخ

حتما می برمش دکتر

لطفا برای شفای دخترم دعا کنید و صلوات بفرستید،ممنونم
خانومی همه پدرمادراشون هم قدمنن ولی خودشون بلندن من ک کمترکسی میبینم هم قدمامانش باشه یاپسر شبیه باب ...

نه عزیزم گفتم قد بابات رو به اضافه قد مامانت کن تقسیم دو کن ۵تا کم کن این فرمول رو بری دکتر هم برات همینجوری حساب میکنه تا بگه آیا تو کوتاه قدی یا نه ..الان من و شوهرم قدمون رو با هم جمع کنیم تقسیم دو کنیم ۵تا کم کنیم بچه من تو بزرگی حتی دو سه سانت از باباش هم بلند تر میشه.. نمیگم که باید هم قد اونا باشی.. یا شبیه اونا..

این فرمول محاسباتیشه..

اگر حساب کردی دیدی عددی که در اومده با قد تو هم خونی نداره پس معلومه پری شدن رو رشد نکردن قدت تاثیر بدی داشته..

ولی اگر محاسبه کردی و دیدی بر اساس قد پدر و مادرت قد تو با اون عدد تقریبا هم خونی داره معلومه قد کوتاهیت ارثی هست نه از پری..

خواستم برای اطلاعت بگم چرا ناراحت میشی دوست جون..😊

دوستي دارم قدش ١٧٥ ،  مادرش شايد ١٦٣ ، پدرش هم نهايت ١٧٣  خودش و دو تا برادراش قد ب ...

منم برادرام خیلی قد بلندن.. از دو متر دو سه سانت کمتر..مامان بابام ۱۷۰ یه ذره کمتر یا بیشتر.. ولی دایی هام هیکلی و قد بلندن.. همینطور عموهام.. البته ورزش و تغزیه هم تاثیر داشته رو قدشون.. گاهی کوتاه قدی یا بلندی رو آدم از یکی غیر از پدر مادر ارث میبره..