2777
2789
عنوان

بچم خیلی عصبی شده

166 بازدید | 20 پست

سلام بچم ۱۵ ماهشه جدیدا هر چی بخواد که ندیم بهش یا کلا کاری نزارم انجام بده میزنه یا گاز میگیره اهن و مولتی نمیدم نمیخوره البته من ترسیدم دندونش سیاه بشه تازه ۴ تا دندونش در اومده خیلی هم بی اشتهاس هیچی جدیدا نمیخوره فقط بستنی و شیر خودم البته دندوناش داره در میاد چیکار کنم دارو برای اشتها هست بدم؟یا دلیل عصبی بودنش چیه؟

وقتی عصبی میشه چیزی میخاد بهش ندین.چون یادمیگیره با این روش به خاسته هاش برسه

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
وقتی عصبی میشه چیزی میخاد بهش ندین.چون یادمیگیره با این روش به خاسته هاش برسه

من سعی میکنم ندم یا همیت نمیدم میبرم سرشو گرم میکنم ولی هی جیغ میزنه و گاهی منو تسلیم میکنه یک ماهیه اینطوری شده هیچییی هم نمیخوره قبلا خوب بود اشتهاش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بستنی هم دندون رو خراب میکنه زیاد نده .

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 

خوب این رفتار کاملا طبیعیه تو بچه های این سنی

برای اینکه عصبانیتش رو کنترل کنی تا دوسالگی تو اولین و سریعترین زمان ممکن چیزی رو که میخواد در اختیارش باید بزاری. 

ولی از دوسالگی ببعد از هر ۳ وسیله یکیش رو دیرتر میدی و کم کم نمیدی. 

درمورد وسایلی هم که میخوادشون اگه میخوای بگی خطرناکه این رو هم باید بگم بقول دکتر هولاکویی تا ۳ سالگی خونه باید در امنیت کامل و مخصوص بچه ها چیده شده باشه حتی از ظروف شکستنی هم نباید تو خونه استفاده بشه محیط برای بچه باید امن باشه تا هر چیزی که میبینه و میخواد رو بتونه داشته باشه

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

عزیزم اول از همه ببر دکتر یه مولتی ویتامین خوب بنویسه حتما بخوره. بی اشتهاییش به خاطر دندونم هست. عصبی شدنش هم میتونه برای دندون باشه باهاش دعوا نکن که لجوج نشه فقط حواسشو پرت کن اگه چیز خطرناکی نیست بهش بده اگه نه چیز دیگه بده باهاش مدارا کن به جیغاش یه وقتایی اهمیت نده

جدیدا بهداشت نبردم اخرین بار ۵ عید بردمش ۱۰ و ۶۰۰ بود  وزنش یعنی وقتی ۱۳ ماهش بود وزن تولدشم ۳۷ ...

من واسه واکسن هجده ماهگی بردمش ۹۳۰۰.وقدش۷۶

عضو گروه رز ابی💙وزن فعلی۶۶وزن هدف ۵۸
عزیزم اول از همه ببر دکتر یه مولتی ویتامین خوب بنویسه حتما بخوره. بی اشتهاییش به خاطر دندونم هست. عص ...

من خیلی صبوری میکنم در مقابلش ولی یه وقتایی میترسم و خجالت میکشم جلو دیگران یا میگم نکنه مشکلی داره گاز میگیره و عصبیه یا میترسم کمبود اهن گرفته باشه 

طبیعیه ولی آهن رو باید بدی آهن فرامکس بده خیلی خوشمزه است سیاه هم نمی کنه تو اینستا صفحه دکتر رویا ...

قیمتش چنده؟بعد دارو به نظرتون برای اشتها فایده داره چیزی میشناسید که بدم خوب باشه؟؟