2777
2789
عنوان

آیا این کار این خانومه خیانته ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1093 بازدید | 85 پست
اون خانوم اصلا پیگیر نشده تا حقشو بگیره...این تقصیر خودشه...اگه اقدام کرده بود و بازهم به نتیجه نمیر ...

اگر ميكرد هم نميرسيد. شما ظاهرا زياد از قانونا خبر ندارين. حتي طلاق هم نميتونه بگيره تا شوهرش نخواد

چ زوری خودش رفته خونه مرده یعنی نمیدونه با مرد نامحرم ی جا بودن و زندگی چ جوریه !ما خودمونو ناراحت ن ...

گفته مادر و شوهزش پیام دادن گفتن نیا خونه 

یعنی میگه تا میره خونه ،مادرم فحشم میده وشوهرم هم .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسلام قوانينشو بايد گذاشت در كوزه... هيچ قانون درستي نداره متاسفانه. تاييد نميكنم كار اون زن رو ...

ن عزیزم این ماها هستیم ک اسلام ب نفع خودمون تموم میکنیم هر کسی هر کاری میکنه میگه سلام گفته اسلام ک انقد سخت نمیگیره اسلام اینطوری اسلام اونطوری در صورتی ک در روایات داریم امام زمان وقتی بیاد اسلامی ک میاد زمین تا اسمون با اسلام ما فرق داره طوری هیچ کس باور نمیکنه این اسلامه و اون اقا امام زمان  ب خاطره همین خیلیا ب مخالفت باهاش میپردازن

گفته مادر و شوهزش پیام دادن گفتن نیا خونه  یعنی میگه تا میره خونه ،مادرم فحشم میده وشوهرم هم .

خب این دلیل نمیشه بره خونه ی مرد نامحرم نمیدونم من نمیخوام قضاوت کنم ولی کار این خانم اشتباه طلاق بگیره اول مستقل بشه اینطوری ک نمیشه

دو حالت داره یا داستان سر هم کردی

یا اینکه این زنی که میگی خودتی

تاپیکات و خوندم خود درگیری مزمن داری فکر کنم😔

چطوری دلتون میاداز جنی که شب تا صبح عاشقانه نگاتون میکنه بترسید  
میگه حالا مرده بعد سواستفاده ازم .بهم پیام داده ج.ن.د.ه  و اینکه من اومدم مرده رو ببینم ظهر بو ...

زنه خر بوده بي گدار به آب زده. وقتي شوهرش اينقد گوه بوده ديگه چه توقعي از بقيه مردا... اونا مثل كركس ميشينن بالا سر زندگياي در معرض خطر سواستفاده شونو كه ميكنن ول ميكنن. چون قصدشون از اول همينه. ولي مرده دومي هم هيچ گوهي نميتونه بخوره چون پاي خودشم گيره، داره ميترسونه كه زنه ولش كنه بهش كار نداشته باشه.

حقشه

اره حقشه یعنی چی میره خونه مرد غریبه درضم زن مرد باهم فرق دارن نرد تا۴زن وصیغه میتونه داشته باشه زن نه مرد بعدطلاقش بره ازدواج کنه زن تا۴۰روز بعد طلاقش نمیتونه ازدواج کنه

کاش دنیاهم دنده عقب داشت