2777
2789
عنوان

مامانهایی که بچه تون قدش خیلی بلنده بیایین تو.......

| مشاهده متن کامل بحث + 5881 بازدید | 55 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم ژن خیلی مهمهولی تغذیه رو ذست کم نگیر.من 175 وشوشو185 پسرم وقت تولد58 با وزن4کیلو ولی واقعا الان بهش میرسم دستمو دهنشه.الان23 ماهشه 16کیلویه وقد بلن همیشم تو این مدت بالایه نمودار بود.با شیر خودم تا 20ماهگی تغذیش میکردم غذاشم خوب میخورد البته همیشه دنبالشم.منظور تف نمیکنه.الانم روزی 1.5شیر گاو میخوره مااااااااااأالله
خانما خواهرزاده ی من قدتولدش 47یا48بود دقیق یادم نیست الان که 20ماهشه قدش 84 ه
خواهرم خیلی تو فکرشه آخه قدهردوشون متوسطه

خوبه به نظر شما؟چکار کنه خوب رشد کنه قدش؟ممنون
سلامتی خودمو نی نی کوچولو صلوات
مرسی امارین .من مرتب قطره اهنشو میدم.صبح مکمل کلسیم میخوره.شب اهن.چون رشدش خوبه دکتر مکمل کلسیم داد تا تو استخوان سازی کمبود پیدا نکنه.چون قد بلنده چاقیش نرماله و توپره البته فعالیتشم خوبه
ابم زیاد میخوره و تا بخوای جیش میکنه البته نه از حد به در به نسبت تغذیش و مایعاتی که میخوره.عاشق سیبه.کوچولو بود موز دوست داشت الان سیب.اجیلو تخمم دوست داره.صبحا واسش بادوم و گردو رنده میکنم با کنجد با پنیر و الان با سمنو میدم.خیلی دوست داره.تو هفتم دو تاتخم مرغ میخوره.
2810