2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه شرکت که واسه مدلینگ کار میکنه  ما شیرازیم

ببین بزن برنامه سلام شبکه سه مدلینگ کودکان ببین برنامش بالا میاد ببین

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
خب خداروشکر  به بچه های همه پیشنهاد شده😐😐😐😐🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

به بچه منم تو غربالگری 12 هفته پیشنهاد شد . فعلا یه قرارداد سه میلیاردی بستم تا بدنیا بیاد ببینم چی پیش میاد

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  
به بچه منم تو غربالگری 12 هفته پیشنهاد شد . فعلا یه قرارداد سه میلیاردی بستم تا بدنیا بیاد ببینم چی ...

😂😂😂😂عالی بود

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن  

آی خدااا ..سه تا بچه بزرگ کردم مدلینگ هم نشدن پز بدم  لاکچری بشیم

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗
الحمدالله به بچه هام همه پیشنهاد شده همه هم رد کردن ولی ازشون میپرسی چجوره هیچکدوم بلدنیستن وجواب نم ...

معمولا از تو اینستا انتخاب میشند ، از عکس و ویدئو .... در ضمن حتما باید شاخص های مد نظرشون رو داشته باشه ، قد ، استایل ، ژستی که میگیره ، آروم بودنش ، طرز نگاه و چشماش و بخصوص خنده 

اینها چیزهایی بود که به ما گفتند ولی ما با مشاور کودکان مطرح کردیم و بشدت رد کرد و دیگه قبول نکردیم