2777
2789

بچه ها پسرم خیلی خیلی سرفه میکرد نمیتونست بخوابه بنا به نظر بقیه قفسه سینه اش و بدنشو ویکس زدم با پارچه پوشوندم خولبیده ، حالا تو سایت خوندم که بعضیا میگن خوب نیست و خیلی خطرناکه و اینا در ضمن این ویکس هم از همین معمولیا بود مخصوص کودکان نبود ، چیکار کنم حالا؟! 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

باشه فقط زیر لباسش رو قفسه سینه اش کشیدم آلان برش میدارم

من بچه بودم که این اتفاق افتاد البته ویکس های اون موقع با الان فرق داره و اون بچش خیلی کوچیک بود

مثل خوااب گل لطیف و ساده ای 💞
بسم الله من کل اون قسمتایی که میگی رو زدم  

عب نداره عزیزم دستپاچه نشو چیزی نیست ...اگه خیلی چربه پاکش کن اگزم نیست ک هیچی فقط اون پارچه اضافه رو باز کن نترس...منم دفعه اول اینجور زدم برا یکی از بچه هام نمیدونستم روش درستشو فردا از دکتر پرسیدم ...گفت رو قلب و پشت قلب رو نزن دیگه

عب نداره عزیزم دستپاچه نشو چیزی نیست ...اگه خیلی چربه پاکش کن اگزم نیست ک هیچی فقط اون پارچه اضافه ر ...

نه عزیزم خیلی نزدم الان دست زدم پاک کنم چرب نبود اصلا همینکه ویکسش مخصوص کودکان نبود بیشتر میترسم خدا کنه هیچی نشه خیلی نگرانم