2777
2789
عنوان

شوهرم از کنترلم خارج شده زندگیم رو به زوال است

| مشاهده متن کامل بحث + 1828 بازدید | 187 پست
نه شوهر من بنده خدا میگفت مادرم گفته واسه چش زخم هست واسه خودت و ماشین اما وقتی نشونش دادم اسم خودم ...

اینم مال قران دیروز اینجا بچه ها بهم دادن هرکی امتحان کرده باطل شده

کاش دنیاهم دنده عقب داشت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه شوهر من بنده خدا میگفت مادرم گفته واسه چش زخم هست واسه خودت و ماشین اما وقتی نشونش دادم اسم خودم ...

عزیزم برو دنبال دعااا نویس خوب که سحر بلد باشه بتونه سحر کنه برا شما دعاا نوشتن خدا ذلیل کنه

عزیزم فقط دعااا ادمش میکنه برو براش دعااا بنویس حله

مرسی گلم 

در دنیایی که گرگها زوزه می کشند بره  شدن تاوان سختی دارد ،،،،،، قلبم ساده بود اما عقلم دیگه همراش نیست 
اینم مال قران دیروز اینجا بچه ها بهم دادن هرکی امتحان کرده باطل شده

عزیز من نفهمیدم کدوم آیه رو تو ماشین لباسشویی ابشو بریزم و اسپری کنم 

در دنیایی که گرگها زوزه می کشند بره  شدن تاوان سختی دارد ،،،،،، قلبم ساده بود اما عقلم دیگه همراش نیست 
عزیزم برو دنبال دعااا نویس خوب که سحر بلد باشه بتونه سحر کنه برا شما دعاا نوشتن خدا ذلیل کنه

آره عزیزم چونکه بارها به شوهرم گفتن طلاق بده و فکرشو کن پدرش بهش گفته خانومت این حرفها را به تو زده کلی حرف پیش شوهرم زدند حتی یبار شوهرم به برادرش زنگ زد اونم گوشی گذاشت تو دست یه خانوم که با شوهرم دوست بشه شوهرم هر چی از دهانش دراومد بهشون گفت و گفت شما از دخترم خجالت نمی‌کشید که میخوایید زندگی منو خراب کنید اما خب یه. جاههایی هم گوش میگیره مخصوصا رو اینکه بهش میگن زن زایل هست در صورتیکه بقران به ماه رمضان قسم شوهر من ادم عصبی و مرد سالاری هست اونا منطورشون این هست که ترک من و خانواده ام کنه و مادر شوهر و خواهر ش هرم تو فامیل مشهورند به جادو و جنبل بودن 

عزیز من نفهمیدم کدوم آیه رو تو ماشین لباسشویی ابشو بریزم و اسپری کنم 

یه ظرف اب پاک بریز توظرف پاک بعد قران بیار هرچهار گوشه قران بزن به اب اون اب هم چهارگوشه خونت بریز هم توظرف اسپری بریز بزن لباساش یا بااون اب شربتی چایی درس کن کاملش بالاهس چیزی خاص نداره راحت

کاش دنیاهم دنده عقب داشت
عزیزم اگه دوستاش مطمئنن چه اشکال داره بعضی روزا با دوستاش بگذرونه؟

مرد متاهل باید قید دوستان مجردی رو بزنه مشاوره هم گفته . 

خداوندا، خداوندا قرارم باش و یارم باشجهان تاریکی محض است، می‌ترسم کنارم باش        خدایا جگرگوشه هامو به خودت می سپارم🙏🙏
یه ظرف اب پاک بریز توظرف پاک بعد قران بیار هرچهار گوشه قران بزن به اب اون اب هم چهارگوشه خونت بریز ه ...

عزیزم خودش بفهمه اشکال نداره آخه بهش گفتم واسمون دعا کردند بریم پیش یه دعا نویس 

وااای چطور دلشون میااد خدا ذلیلشون کنه  انشاا.. خدا جوابشونو بده

خانواده شوهرم 4 تا پسر دارند با یه دختر حاضرند این چهار تا پسر سر ببرند واسه دخترشون تنها چیزی براشون مهمه دخترشون هست 

2810