2777
2789
عنوان

شوهرم از کنترلم خارج شده زندگیم رو به زوال است

| مشاهده متن کامل بحث + 1828 بازدید | 187 پست
خب شما تو عصبانیت جوابش ندین شوهر منم دست بزن داشت اما از وقتی تو عصبانیتش خودم رو کنترل میکنم اونم ...

نه کلا من ادم ساکتیم گفتم ازوقتی براش دعاگرفتن دست خودش نیس اذیتم میکنه

کاش دنیاهم دنده عقب داشت
سعی کن بدهی و قسط بالا بیاره بره کار کنه منو شوهرمم خیلی مشکل داشتیم خودمون درگیر قسط کردیم رفیق ک ه ...

نه والله اینقدر بی عاره که اگه بدهی بالا بیاره بدتر میره بیرون که خودش رو تخلیه کنه خانواده هم نداره که نصیحتش کنن. 

در دنیایی که گرگها زوزه می کشند بره  شدن تاوان سختی دارد ،،،،،، قلبم ساده بود اما عقلم دیگه همراش نیست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه کلا من ادم ساکتیم گفتم ازوقتی براش دعاگرفتن دست خودش نیس اذیتم میکنه

چه کسی دعا گرفته خانواده اش؟؟ 

در دنیایی که گرگها زوزه می کشند بره  شدن تاوان سختی دارد ،،،،،، قلبم ساده بود اما عقلم دیگه همراش نیست 
مثل همیشه بیرون بود زنگ زدم۸دیقه مونده بیا اذان دیگه قطع کرد اومد خونه هرچی ازدهنش دراومدگف بعدباپشت ...

نذار کتک زدنت واسش عادی بشه وقتی کتکت زد داد و بیداد کن و جیغ بکش و هر چی از دهانت در بیاد بگو تا دیگه جراعت نکنه بزنت من وقتی کتک میخوردم دیگه می شدم یه کولی و دیگه جراعت نمیکنه بزنم و یکی هم اینکه تو عصبانیتش ساکتم 

نذار کتک زدنت واسش عادی بشه وقتی کتکت زد داد و بیداد کن و جیغ بکش و هر چی از دهانت در بیاد بگو تا دی ...

یکی ازدوستامون اینجا فهمیدن دعانوشتن گفتن اب وقران امتحان کن دعا باطل شه قرار اون امشب برم حموم بعد امتحان کنم

کاش دنیاهم دنده عقب داشت
خاهرومادرش

دقیقا عین همیم من دو سال اول زندگی نا آرومی داشتم خودم شاغل بودم و شوهرم بیکار باورت نمیشه چقدر به درد خانواده اش میخوردم کادوی آنچنانی و مهمانی و فکر میکردم باهام خوبند اما میدیم شوهرم خیلی گستاخ و اذیتم میکنه بعد دو سال متوجه شدم از طرف خانواده اش زیر پاش می‌زنند منم کم کم رفتارم تغیر دادم و بهشون حالی کردم که متوجه شدم و همون ندقع هم دو تا دعا تو خونه ام دیدم یکیش تو ماشینم که دست شوهرم بود و یکیش تو یه گلدان کوزه ای که موقع اسباب کشی شکست و توش اسم خودم و شوهرم بود چند جا منم انداختمش تو توالت و الانم یکسال هست باهاشون رفت و آمد ندارم اما خب میرند مغازه شوهرم و همونجا دعا به خوردش میدن مغازه ای که من با هزار بدبختی و وام راه اندازی کردم براش طولانی بهتون بگم اما خدا شاهده اینا چقدر منو آزار دادند اما دو ساله زیر بارشون نمی روم 

یکی ازدوستامون اینجا فهمیدن دعانوشتن گفتن اب وقران امتحان کن دعا باطل شه قرار اون امشب برم حموم بعد ...

به منم بگو چیکار کنم تا انجامش بدم 

دقیقا عین همیم من دو سال اول زندگی نا آرومی داشتم خودم شاغل بودم و شوهرم بیکار باورت نمیشه چقدر به د ...

منم یکیش ازپول کیفش اجازه نمیداد یواشکی برداشتم انداختم سطل زباله حمام. اونجاس ۳روز برداشتم

کاش دنیاهم دنده عقب داشت
منم امروز کتک خوردم ولی کم نیاوردم منم زدم😭😭😭

منم وقتی کتک میخوردم میزدم هر چند اون صدبرابر میزد اما دیگه تموم شد فقط فحش و کفر میگه لعنتی   

منم یکیش ازپول کیفش اجازه نمیداد یواشکی برداشتم انداختم سطل زباله حمام. اونجاس ۳روز برداشتم

نه شوهر من بنده خدا میگفت مادرم گفته واسه چش زخم هست واسه خودت و ماشین اما وقتی نشونش دادم اسم خودم و خودش دیگه چیزی نگفت اما بازم انکار میکنه میگه مادرم این شکلی نیست پارسال بهش گفته بودند زنتو طلاق بده اینم گفته بود من زنم رو دوست دارم این چه حرفی می‌زنید و دعواشون شده بود بعد گفتن پر شکمت دعا ریخته شوهرم اومد بهم گفت و منم گفتم حتما هر چی دعا بهت میدن فایده نداره اینو گفتن حالاهم دو ساله میخوام برم یه دعا کن خوب پیدا کنم که بگم یه طلسم شکن واسم بنویسه همین به شوهرم گفتم با هم بریم آخه من اهل دعا نیستم فقط قرآن میخونم میگم خدایا هر چی هست خودت باطل کن و خدا شاهده هر چند مدت یکبار دلم از زندگی سیاه میشه و همه اش میگم طلاق

2810