2777
2789
عنوان

شوهرم از کنترلم خارج شده زندگیم رو به زوال است

| مشاهده متن کامل بحث + 1828 بازدید | 187 پست
زندگی چیه۶صبح میره۱۰شب میاد شام میخوره میخابه الان بخاطرماه رمضون زودترمیاد به اذان۵دیقه اینامونده ب ...

انقدر بددهن هست هرچی ازدهنش درمیادمیگه  همیشه کتکم میزنه میخنده

کاش دنیاهم دنده عقب داشت
اولااینجوری نبودچندسال دوست بودیم جونش برام درمیومد یه قطره ازچشمم اشک میومد نمیزاش دنیاش من بودم ال ...

گلم اعتقاد داری به دعا گرفتن و این چیزا؟برو پیش کسی بنظرم

اگه قرار باشه با توجه به جیبم جایی برم فقط میتونم برم تو فکر      

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم اعتقاد داری به دعا گرفتن و این چیزا؟برو پیش کسی بنظرم

نه اصلا فامیلن اعتقادنداریم.

باچشمای خودم دیدم براش گرفتن.

مادرشوهرمم خودش گف من براپسرم میگیرم گوش به حرف من وخاهرش باشه

کاش دنیاهم دنده عقب داشت
مامانت اگه بفهمه توزجر میکشی وچیزی نمیگی سکته میکنه.با پدرو مادرت حرف بزن نزار هم خودت وهم دراینده ی ...

همیرم به کمک من نیاز داره چطور تنهاش بزارم وقتی میدونم تومخفی براش دعامیگیرن تابتونن پولاش بگیرن یا ۲۴ساعته اختیارشو بگیرن

من بایدکمکش کنم فقط بلدنیستم کمکش کنم

کاش دنیاهم دنده عقب داشت
نه اصلا فامیلن اعتقادنداریم. باچشمای خودم دیدم براش گرفتن. مادرشوهرمم خودش گف من براپسرم میگیرم گو ...

خدا لعنتش کنه احمق بیشعور

خدا لعنتش کنه احمق بیشعور

خیلی راحت بهم ۲هفته پشت سرهم رفتنی بعدمن میومدن میگفتن رفتیم دعابگیریم یبارم خاهرش دعاروهمون روز دومین بار به طرف شوهرم حرکت میداد من تاحالاندیده بودم شوعرم ازاونروز کلا بهم تغییر کرد

مادرش گف من میرم براپسرم دعامیگیرم بحرف من وخاهرش باشه گف یمدت اثرداره تااثرش تموم نشده بازم میریم

کاش دنیاهم دنده عقب داشت
خیلی راحت بهم ۲هفته پشت سرهم رفتنی بعدمن میومدن میگفتن رفتیم دعابگیریم یبارم خاهرش دعاروهمون روز دوم ...

وای خدا😲😲🤤🤤🤤اینا دیگه کین؟؟؟؟؟نگران نباش عزیزم خدای تو هم بزرگه.صبح میشه این شب❤❤

وای خدا😲😲🤤🤤🤤اینا دیگه کین؟؟؟؟؟نگران نباش عزیزم خدای تو هم بزرگه.صبح میشه این شب❤❤

باورتون میشه شبا گریه میکنم انقدر تا بیدارمیشم میبینم باگریه خابم برده

کاش دنیاهم دنده عقب داشت
باورتون میشه شبا گریه میکنم انقدر تا بیدارمیشم میبینم باگریه خابم برده

عزیزم😔😔بخدا خیلی ناراحت شدم برات کاشکی کاری از دستم برمیومد واست انجام میدادم😢😔❤

عزیزم😔😔بخدا خیلی ناراحت شدم برات کاشکی کاری از دستم برمیومد واست انجام میدادم😢😔❤

من که لوس بزرگ شده بودم حتی به یه جوراب بهترینش میپوشیدم‌الان حقه انتخاب لباس ندارم لباس عروس که تنها آرزوی هردختربود بهم گفتن ساکت باش خودمون کرایه میکنیم بغذ کردم هیچی نتونستم بگم تومغازه برام انتخاب کردن عروسی میرم برام انتخاب میکنن همسرم نمیتونه بهشون چیزی بگن

کاش دنیاهم دنده عقب داشت
من که لوس بزرگ شده بودم حتی به یه جوراب بهترینش میپوشیدم‌الان حقه انتخاب لباس ندارم لباس عروس که تنه ...

گلم اینجور بود تو عقد چرا جدا نشدی؟راستی اشتی نکردین؟معذرت خاهی نکرد؟😠😠😠

گلم اینجور بود تو عقد چرا جدا نشدی؟راستی اشتی نکردین؟معذرت خاهی نکرد؟😠😠😠

نه نکرد ولی حرف میزنیم، لثم زخمی شده هیچی نمیتونم بخورم فقط مایعات با نی میخورم

منو نمیدادن بخاطراخلاق مادرش ازتحقیق درنیومده بود گفتم بامادرش ازدواج نمیکنم که بزوررفتم عمومم گف بلوز نیس عوض کنی قول دادم رفتم باآبرو زندگی کنم

بعدشم مامانم ازروزی فهمید من مخامش مادرش اونجوری مریض شد فشارقلب دیگه میترسم

کاش دنیاهم دنده عقب داشت
نه نکرد ولی حرف میزنیم، لثم زخمی شده هیچی نمیتونم بخورم فقط مایعات با نی میخورم منو نمیدادن بخاطراخ ...

باهاش سرسنگین باش .سر به سرشم نزار الان که میدونی رفتارش اینجوره شاید خدا زد تو سرش کمی رفتارش بهتر شد.ناامید نباش گل قشنگم❤

باهاش سرسنگین باش .سر به سرشم نزار الان که میدونی رفتارش اینجوره شاید خدا زد تو سرش کمی رفتارش بهتر ...

توافطاری گف من هیچ جوری ولت نمیکنم منم گفتم اذیتم میکنی گف دست خودم نیس نمیفهمم

کاش دنیاهم دنده عقب داشت
2810