2777
2789
عنوان

**** نى نى هاى ناز تیر ماه 93 و ماماناى خوشگلشون ****

| مشاهده متن کامل بحث + 101236 بازدید | 12659 پست
نگارجان من نگار یک رو ندارم شمارشو اما از طریق کسی میگم بهشون ک شما دنبالشی...
وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ .وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ..... دوست جونا برای سلامتی پسر نازم ی صلوات محبت کنید. میسی. خدا جونم گل پسرمو ب شما سپردم.
نگارجان من نگار یک رو ندارم شمارشو اما از طریق کسی میگم بهشون ک شما دنبالشی...
وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ .وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ..... دوست جونا برای سلامتی پسر نازم ی صلوات محبت کنید. میسی. خدا جونم گل پسرمو ب شما سپردم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه، فکر کنم گروه وایبری که ایجاد شده بود دیگه پر شده و قابلیت اضافه شدن عضو نداره. منم خیلی مشتاقم با یک سری از مامانایی که بچه هایی همسن بچه من دارن هم صحبت بشم. دخترم منم 7 مرداد به دنیا اومد. اگر موافق باشین یه گروه وایبر دیگه بزنیم.شماره تونو همینجا بذارین یا خصوصی بزنین تا ادتون کنم.
Lilypie Pregnancy tickers
سلام مامانای گل برای خرید لباس و لوازم نی نی های نازتون به کلوب ماه بانو ی سر بزنید مطمئن باشید پشیمون نمیشید چون جنسا با کیفیت و قیمتها با کمترین سود هستند. http://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=32183
خدایاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
خداونداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
شکرتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت
سلام دوستان من طراح تقویم کودک با بیش از 5 سال سابقه هستم. نمونه کارهام رو می تونید در وبلاگم به آدرس www.taghvim2000.persianblog.ir ببینید. انواع تقویم های رومیزی، دیواری رو طراحی و در صورت تمایل چاپ می کنم. هزینه طراحی: تک برگ: 4 تومن 4 برگ با جلد: 10 تومن 6 برگ با جلد : 13 تومن 12 برگ با جلد: 15 تومن در صورت تمایل به چاپ: ( بالای 10 چاپ از یک طرح، به انتخاب پست یا طراحی رایگان می باشد) تک برگ: 4 تومن 4 برگ با جلد : ( آ4 ) ..................... 10 تومن 4 برگ با جلد: ( آ3 ).......................18 تومن 4 برگ با جلد و پایه نفیس رومیزی: سایز آ5: ..................... 15 تومن 12 برگ با جلد: ( آ4 ):................................ 30 تومن 12 برگ با جلد( آ3 ): .................................45 تومن 12 برگ با جلد رومیزی: (سایز آ5 )............................... 30 تومن چاپ روی مقوای گلاسه 250 گرمی خواهد بود. هر طرحی که مورد درخواست است و داخل وبلاگ نیست رو برام بزنید من براتون طراحی می کنم و هیچ محدودیتی در طرح ندارم. شماره ام هم اینه: 09183678237 لاین، وایبر، واتساپ و تلگرام هستم.می تونید از اونجا باهام در ارتباط باشین ایمیل: negin_y20@yahoo.com
جشنواره فروش محصولات کارترز فقط تا آخر بهمن http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1066180&PageNumber=1 قیمت های جدید فقط تا آخر بهمن بادی حلقه ایی 7500 بادی آستین کوتاه 8500 شلوار 10000 تیشرت 11000 پتو 28000 خشک کن 7800 پیش بند کارترز 7500 پیش بند سه لایه 4500 سرهمی نکست 17000 سرهمی کارترز اورجینال 25000 سرهمی کلاهدار 30000
2810