2777
2789
عنوان

**** نى نى هاى ناز تیر ماه 93 و ماماناى خوشگلشون ****

| مشاهده متن کامل بحث + 101236 بازدید | 12659 پست
ثنای جان الان بچه درکی از لجباری نداره سن لج بازی بین ٢ تا ٣ سالگی شرو میشه میتونی در این مورد با دکترش هم صحبت کنی شاید واقعا بچه یه مشکلی داشته که گریه میکرده عزیزم نوشین جان الان کتابهای تک تصویری با شکل های بزرگ باید نشونش بدی که با دنیای اطراف خودش اشنا بشه اگر کتاب از تولد تا شش ماهگی نشر پیدایش رو بگیری همه چیز از بازی و نگهداری و توانای های بچه توش نوشته و خیلی کمکت میکنه نشر بافرزندان هم کتابهای پارچه تی تک تصویری هم داره میتونی اینترنتی هم خرید کنی عزیزم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستای گل.پسر من همچنان شبا اذیت میکنه.دیروز اصلا نخابید تا شب گریه هم نکرد ساکت بود ولی شب خیلی گریه کرد. پسر من چند روز خوابش خیلی کم شده.دیوونم کرده.عادیه؟؟ الان 2ماهه و 10روزشه.
خدایا برسان گم کرده ای که سال ها فانوس به دست به دنبالش می گردیم...امروز دعا واسه ظهور آقا فراموش نشه . خدایا خودت پسرامو شوهرموبرام حفظشون کن
عزیزم خیلی کم یعنی چقدر ؟ خودت چه علتی میتونی براش پیدا کنی ؟ احتمالا خودش هم کلافه هست از کم خوابی و خستگی وقتی در طول روز نخوابیده احتمالا گریش هم برای همین بوده البته اگر مریض نیست و جایش درد نمیکنه ببین چطور میتونی کمکش کنی که بخوابه شاید اگر با یه پارچه کثل قنداق ببندیش راحت تر بخوابه
عزیزم اول از همه سعی کن اروم باشی در هر شرایطی بچه ارامش رو از مادر میگیره هر کاری میتونی انجام بده که اول خودت به ارامش برسی اگر اروم نبودی مهم ترین دلیل نا ارومی پسرت اول خودت هستی
ساناز جون ممنوم.خودم که استرسم زیاده.
خدایا برسان گم کرده ای که سال ها فانوس به دست به دنبالش می گردیم...امروز دعا واسه ظهور آقا فراموش نشه . خدایا خودت پسرامو شوهرموبرام حفظشون کن
2810