2777
2789
عنوان

**** نى نى هاى ناز تیر ماه 93 و ماماناى خوشگلشون ****

| مشاهده متن کامل بحث + 101236 بازدید | 12659 پست
حلما جونم پسر شما هم خیلی نازه عزیزممممممممم ایشالا که پسر اذیت نمی شه گلم صدرا هم اگه خیلی سیر باشه شیر بخوره یا بعد شیر خوردن خوب باد معدشو خالی نکنه شیربالا میاره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام منم یه مدت درگیر ختنه پسرم بودم. کی این دلدردا خوب میشه خدا.
خدایا برسان گم کرده ای که سال ها فانوس به دست به دنبالش می گردیم...امروز دعا واسه ظهور آقا فراموش نشه . خدایا خودت پسرامو شوهرموبرام حفظشون کن
ثنا جون منم پسرم 26ام دنیا اومده 5شنبه واکسنشو میزنم.
خدایا برسان گم کرده ای که سال ها فانوس به دست به دنبالش می گردیم...امروز دعا واسه ظهور آقا فراموش نشه . خدایا خودت پسرامو شوهرموبرام حفظشون کن
سلوممم وای من ک فردا باید پسری رو ببرم واسه,واکسن استرس دارم میترسم تب کنه مساله اینجاس تولد همسریم هس کلی کار ریخته سرم کیک و کادو و این چیزا خدا کنه بهراد زیاد اذیت نکنه
یک عدد ورزشکار😀💪💪💪💪 
سلام دوستان حلما جون کجایی؟ واکسن پسرتو زدی؟ خوب بود؟ منم فردا باید واکسنشو بزنم بعدش میترسم تنها باشم خونه همسرم که صبح میره شب میاد من میرم خونه مامانم...... خیلی استرس گرفتم خدا کنه که پسرم زیاد اذیت نشه کوثر جون به سلامتی ایشالا که پسرتو داماد کنی راستی من از وقتی که عرق نعنا رو بعد هر غذای که میخوردم یه مقدار هم عرق نعنا میخوردم که خدارو شکر پسرم دلپیچه هاش کاملا خوبه خوب شده خیییییییییلی تاثیرش عالیههههه البته کولیکز هم مرتب میدادم اما الان یه هفته هست که دیگه نمیدم
سلام ثنا جون ببخشید. میتونی خودت نگهش داری. شکرخدا چون قطره استامینوفنو خوب خورد تب نکرد اما یخورده موقع دفع چون همش با فشار میکنه دردش میگرفت بد گریه میکرد ارومش میکردیم. من هر 6 ساعت 12 قطره میدادم. گفتن اگه ورم کرد کمپرس سرد و فرداش گرم ک خدارو شکر ورمم نکرد
وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ .وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ..... دوست جونا برای سلامتی پسر نازم ی صلوات محبت کنید. میسی. خدا جونم گل پسرمو ب شما سپردم.
سلام ثنا جون ببخشید. میتونی خودت نگهش داری. شکرخدا چون قطره استامینوفنو خوب خورد تب نکرد اما یخورده موقع دفع چون همش با فشار میکنه دردش میگرفت بد گریه میکرد ارومش میکردیم. من هر 6 ساعت 12 قطره میدادم. گفتن اگه ورم کرد کمپرس سرد و فرداش گرم ک خدارو شکر ورمم نکرد
وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ .وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ..... دوست جونا برای سلامتی پسر نازم ی صلوات محبت کنید. میسی. خدا جونم گل پسرمو ب شما سپردم.
سلام. ملیکاجان بله منم پنج مین قبل دوبرابر وزن پسرم بهش استامینوفن دادم عالی بود. خواب بود همش
2810